19. oktober 2019
Bro-konsortiets HR-manager Nicole Jensen glæder sig over, at reglerne for udenlandske arbejdere bliver fulgt til punkt og prikke. Foto: J.C. Borre Larsen
Bro-konsortiets HR-manager Nicole Jensen glæder sig over, at reglerne for udenlandske arbejdere bliver fulgt til punkt og prikke. Foto: J.C. Borre Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rumænske brobyggere består uanmeldt besøg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rumænske brobyggere består uanmeldt besøg
Vordingborg - 18. maj 2019 kl. 06:05
Af J.C. Borre Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Alt kører efter bogen. Det er konklusionen, efter at politiet i samarbejde med Arbejdstilsynet, Toldstyrelse og Styrelsen for International Rekruttering og Integration uden varsel har været forbi arbejdspladsen på den nye Storstrømsbro.

Det var arbejdsmiljøkoordinator i Storstrøms Bridge Joint Venture Jesper Strand, som tog imod de offentlige kontrollanter. Her var fokus på social dumping og om arbejds- og opholdstilladelser var i orden.

- Myndighederne bad om at kontrollere en af vores udenlandske underentreprenører »Concordia«, som primært har rumænere ansat, fortæller Jesper Strand.

Der er tale om cirka 40 mand, som i øjeblikket er ved at bygge den fabrik på Masnedø, som skal producere de enkelte elementer til den nye bro.

- De blev én efter én kontrolleret af myndighederne i kantinen. Alt var helt som det skulle være, lyder det fra Jesper Strand.

Brokonsortiets HR-manager Nicole Camozzi Jensen glæder sig over resultatet.

- Vi arbejder hver dag for at sikre, at løn, ansættelses- og arbejdsvilkår for vores danske og udenlandske underentreprenører er efter de danske regler. Det er ved sådan et uanmeldt kontrolbesøg, at vi skal bestå testen, og det gjorde vi, lyder det fra Nicole Camozzi Jensen.

Hun beretter, at byggeriet af Danmarks tredjestørste bro er kommet godt fra start.

- Det er et maratonløb, og derfor er jeg særligt glad for den gode dialog, vi har med både myndigheder og fagforeningerne, så vi sikrer, at vi kan holde standarden igennem hele forløbet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk