23. oktober 2019
Jørgen Bach var på jagt efter et kabel til sin computerskærm, mens Annie Kobbernagel gik rundt og sørgede for byttepenge. Foto: Nina Lise
gallery icon

Se billedserie

Jørgen Bach var på jagt efter et kabel til sin computerskærm, mens Annie Kobbernagel gik rundt og sørgede for byttepenge. Foto: Nina Lise
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rigtige mænd har rollator og rickshaw

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rigtige mænd har rollator og rickshaw
Vordingborg - 12. maj 2019 kl. 08:34
Af Nina Lise
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag var der lørdag indkaldt til lopper og husflid på Aggerhus i Bårse. Dagen giver liv i huset og fælles minder at tale om bagefter. Bårse har ikke et kulturhus, så den funktion lægger Aggerhus gerne billet ind på.

- Mange tror, at der på et plejecenter, skal være ro, regelmæssighed og renlighed. Men det skal der ikke. Der skal være liv og glade dage. Og vi har altid godt vejr, når vi holder marked. Så hvorfor ikke dele det med andre, fastslår aktivitetsmedarbejder Annie Kobbernagel.

Blandt dem, der var rundt og kigge, var Jørgen Bach, der flyttede ind 1. april.

- Jeg leder efter et kabel til min computerskærm. Markedet her er en god idé. Det er dejligt at se en masse mennesker, siger Jørgen Bach, der er kommet på Aggerhus i fire-fem år, hvor han blandt andet går på holdet »Rigtige mænd«. De spiller billard en gang om ugen.

- Det er den bedste dag på ugen, siger Jørgen Bach.

På markedet kunne man også møde social- og sundhedsassistent Michelle Overgaard, der sammen med Arne Olsen var ude at slå et slag for cykelpiloterne. Det er frivillige, der cykler ture med de ældre. Arne Olsen cykler gerne til Grumløse, Hastrup og Lundby.

- Vi søger nye cykelpiloter. Borgerne kommer ud i den friske luft. Selv en smule småregn nyder de. Det mærker de jo ellers aldrig, siger Michelle Overgaard.

Læs mere i Sjællandske mandag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk