20. marts 2019
Vordingborg Kommunes borgmester, Mikael Smed, holder tale under rejsegildet for byens nye borgercenter. Foto: Thomas Olsen
Vordingborg Kommunes borgmester, Mikael Smed, holder tale under rejsegildet for byens nye borgercenter. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rejsegilde for omstridt borgercenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rejsegilde for omstridt borgercenter
Vordingborg - 19. september 2018 kl. 14:17
Af J.C. Borre Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var røde pølser og øl og vand til at skylle efter med, da Vordingborg Kommune onsdag eftermiddag inviterede til rejsegilde på det nye job- og borgerservice-center i Algade.

Omkring 70 nysgerrige var mødt op for at se de nøgne beton-konstruktioner og for at høre taler af Vordingborg Kommunes borgmester, Mikael Smed (S), udvalgsformand for Arbejdsmarked og Uddannelse Anders J. Andesen og arkitekt Poul Qvist Hansen fra CASA Arkitekter. Alle tre glæder sig enormt meget til det færdige byggeri, der bliver på 2.500 kvadratmeter og i fire etager.

Stueplan skal være borgerservice. Første og anden sal kommer til at rumme kontorlokaler, mens der på toppen bliver mødelokaler. I alt 120 ansatte får fremover arbejdsplads midt i byen.

Det nye borgercenter har undervejs været stærkt forsinket. Det var planen, at det skulle have været færdigt i november 2017, men først blev det for dyrt og siden gik en entreprenør konkurs.

Men nu satser borgmester Mikael Smed på, at byggeriet kører på skinner. Kommunen skulle meget gerne få nøgler overdraget til det nye center i april/maj til næste år, hvorefter medarbejderne rykker ind i juli.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk