4. december 2020
Kathrine Olldag tordnede frem ved kommunalvalget. Her ses hun på valgnatten med spidskandidat Carsten Nøhr (i midten) og Michael Larsen, der fik partiets enlige mandat. Foto: Poul Poulsen
Kathrine Olldag tordnede frem ved kommunalvalget. Her ses hun på valgnatten med spidskandidat Carsten Nøhr (i midten) og Michael Larsen, der fik partiets enlige mandat. Foto: Poul Poulsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Radikal komet klar til Folketinget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Radikal komet klar til Folketinget
Vordingborg - 16. marts 2018 kl. 21:12
Af Nina Lise

De Radikale i Vordingborg har valgt ny folketingskandidat. 45-årige Kathrine Olldag fra Præstø afløser Jan Heidebo fra Ringsted. Hun blev valgt uden modkandidater. Og hun er et godt bytte, siger vælgerforeningens formand Vibeke Grønbæk.

- Vi så Kathrine ved kommunalvalget, hvor hun var 25 stemmer fra at slå Michael Larsen. Hun fik flere stemmer end Carsten Nøhr, vores spidskandidat. Hun er førstesuppleant til kommunalbestyrelsen og hun er blevet næstformand i partiet. Hun er en politisk komet. Michael tog stemmerne på Møn - Kathrine tog resten, siger Vibeke Grønbæk.

Kathrine Olldag er oprindeligt fra Vestjylland men har boet i Vordingborg Kommune siden 2002 - først 10 år på Møn og nu i Præstø. Til daglig er hun leder af Talentskolen i Næstved, hun har været lektor på læreruddannelsen og kulturkonsulent i Guldborgsund Kommune. Hun er uddannet Cand.mag. og har en diplomuddannelse i offentlig ledelse. Hun er medlem af bestyrelsen for spillestedet Stars.

- Jeg brænder for at ændre de forhold, kommunerne har til at lave ordentlig velfærd. Det kan ikke nytte noget at lave en ambitiøs skolereform uden at sende penge med ud til kommunerne. Det kan heller ikke nytte noget, at der er alt for stor forskel mellem rige og fattige kommuner, når vi alle har ret til den samme kvalitet i kernevelfærden, siger hun og tilføjer, man i stedet for at slås om de alt for få midler, der er, skal kæmpe for at ændre love og regler. Hun vil være de fattigste kommuners ven i Folketinget.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk