8. april 2020
Rasmus Evind fra Præstø Handels- og Erhvervsforening tog imod publikumsprisen sammen med Lisbet Hebo, Flemming Hertz og Lise Særslev fra styregruppen bag Fransk Forår.Foto: Jørgen C. Jørgensen
Rasmus Evind fra Præstø Handels- og Erhvervsforening tog imod publikumsprisen sammen med Lisbet Hebo, Flemming Hertz og Lise Særslev fra styregruppen bag Fransk Forår.Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Publikumsprisen går til Fransk Forår

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Publikumsprisen går til Fransk Forår
Opdateret 18. januar 2020 kl. 00:12
Vordingborg - 17. januar 2020 kl. 23:15
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fransk Forår i Præstø har for alvor markeret sig som en af Vordingborg Kommunes helt store begivenheder.

arrow Læs også: Se alle billederne fra kulturpris-fest: Gutter Island gav forsmag på jubilæum

For nyligt gav kommunen det årlige marked i Præstø status af »signaturevent«, og fredag aften modtog de frivillige bag Fransk Forår den helt nye publikumspris ved uddelingen af kulturpriserne.

Det fransk-inspirerede marked, der nu har været afholdt i Præstø i over 10 år, slog dermed en række af kommunens allerstørste begivenheder om prisen som årets mest populære kulturevent.

Både store publikumsmagneter som Vordingborg Festuge, Vilde Vulkaner og Waves-festivalen var også nomineret til prisen, og ligeså var det noget mindre Smallstars Bluesjam.

Publikumsprisen er en helt ny pris, hvor alle borgere er blevet spurgt om, hvad deres bedste kulturoplevelse i kommunen var i 2019, og både på Facebook og mail var der mange, der meldte ind, med kulturoplevelser fra hele kommunen.

De fem mest indstillede events blev udvalgt, og i de seneste par uger har man kunne stemme om dem på sponsoren Møns Banks hjemmeside, og det har vist sig at være en overraskende stor succes.

Knap 1000 personer har stemt på deres favourit-event, og fredag aften blev vinderen så kåret.

Formand Rasmus Evind fra Præstø Handels- og Erhvervsforening benyttede lejligheden til at takke de mange frivillige, der hvert år knokler for at få det enorme marked op at stå. Det anslås, at mellem 40-50.000 personer besøger Præstø i løbet af markedet. Han sendte også en særlig tak til de andre i styregruppen bag markedet, der i over 10 år nu har slidt for at gøre markedet til et af kommunens største events.

arrow Talentpris gik til mere end bare et talent
17. januar 2020 kl. 23:45 Opdateret: kl. 00:12

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk