19. maj 2021
Kirsten Rasmussen var meget taknemlig over at modtage integrationsprisen. Her er hun flankeret af integrationsrådsformand Claret Christensen  og borgmester Mikael Smed (S).  Foto: Lars Christensen
gallery icon

Se billedserie

Kirsten Rasmussen var meget taknemlig over at modtage integrationsprisen. Her er hun flankeret af integrationsrådsformand Claret Christensen og borgmester Mikael Smed (S). Foto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pris til Røde Kors-Kirsten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pris til Røde Kors-Kirsten
Vordingborg - 20. november 2019 kl. 20:22
Af Lars Christensen

Vordingborg: For mange flygtninge er hun nærmest blevet ansigtet på integrationsarbejdet i Vordingborg.

Kirsten Rasmussen, leder for Røde Kors' integrationsnetværk i Vordingborg, har gennem de sidste syv år stået i spidsen for det store arbejde med at få integreret de mange flygtninge og indvandrere, der er kommet til Vordingborg.

Onsdag aften blev hun hædret for sit årelange frivillige arbejde, da hun modtog årets integrationspris.

Borgmester Mikael Smed (S) stod for at overrække prisen, og han var ikke sen til at kalde Kirsten Rasmussens indsats for uvurderlig.

- Med sin store medmenneskelige forståelse og handlekraft har hun en stor plads hos alle de integrationsborgere, der kommer i kontakt med hende - og det er mange, konstaterede borgmesteren.

- Kirsten arrangerer udflugter med bus til BonBon-Land eller til kommunens naturperler, og hun hjælper med vintertøj og en trailer til at flytte. Ingen opgave er for stor eller lille, forklarede han videre.

- Kirsten har engageret og motiveret cirka 50 frivillige og flere er besøgsvenner med kontakt til mange familier. Det er især hendes fortjeneste, at Røde Kors' integrationsnetværk har kontakt til op mod 500 personer, tilføjede han.

Hovedpersonen selv var hurtig til at sende roserne videre til de mange frivillige i integrationsnetværket.

- De er med til at gøre, at det glider for langt de fleste. Dem, der for 5-6 år siden var flygtninge, er jo i dag ganske almindelige borgere med arbejde, familie og fritidsaktiviteter. Det er skønt at se, og det er jo belønningen for alt det arbejde, vi lægger i det, fortalte Kirsten Rasmussen i sin takketale.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk