18. januar 2019
Tekstilformidler Victoria Krogh fra Præstø er aktuel med sin udstilling af fobi-broderier, der kan ses i København. Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

Tekstilformidler Victoria Krogh fra Præstø er aktuel med sin udstilling af fobi-broderier, der kan ses i København. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Præstø-pige pynter puder med fobier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Præstø-pige pynter puder med fobier
Vordingborg - 10. august 2018 kl. 16:03
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fobier er omdrejningspunktet for en udstilling af tekstiler skabt af 27-årige Victoria Krogh, der er opvokset i Præstø, hvor hendes forældre fortsat bor. For nogle år siden blev hun ramt af angst. Udstillingen knytter designproces, broderi og hendes personlige erfaringer med angst sammen i et kreativt produkt.

- Da jeg en dag sad og surfede på de sociale medier, dukkede der pludselig et citat op, der fangede min opmærksomhed: »Philophobia - Fear of falling in love«. Sikke en lettelse, tænkte jeg. Der er andre end mig, der er angst for noget, forklarer Victoria Krogh til Sjællandske.

Hun havde selv svært ved at sætte ord på sin angst. Selvom angsten er alvorlig, valgte hun at prøve med humor.

- Puder er noget, folk har liggende flere steder i huset. Du kan endda kramme din angst hver dag, hvis du får brug for det. Eller kaste med den. Eller bære rundt på den. Eller bare lade den være en pude med tekst, der bliver mast, når dine gæster sætter sig på den.

»The Phobia Collection« kan ses i »Pavillon no. 11«, Kronprinsessegade 11, København K. til og med 26. august. Åbningstiderne er onsdag-torsdag klokken 12-16 og fredag klokken 14-18.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk