23. november 2020
Fransk Forår i Præstø oser af stemning. Foto: Per Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Fransk Forår i Præstø oser af stemning. Foto: Per Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Præstø kåret som Danmarks bedste handelsby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Præstø kåret som Danmarks bedste handelsby
Vordingborg - 22. oktober 2020 kl. 13:23
Af J.C. Borre Larsen

Ud af 22 handelsbyer løber Præstø med den helt store pris som »Danmarks Bedste Handelsby under 20.000 indbyggere« i konkurrencen Danmarks Bedste Handelsby 2020.

Priserne til Danmarks Bedste Handelsby 2020 er torsdag blevet uddelt på en konference.

- Jeg er stolt af at modtage prisen på vegne af Præstø Handelsforening. I Præstø har vi arbejdet sammen om at skabe en fælles tråd mellem den livlige havn og den attraktive bymidte. Prisen betyder, at andre har lagt mærke til udviklingen, og det sætter vi stor pris på, fortæller Henrik Westergaard, næstformand i Præstø Handels- og Erhvervsforening.

Juryen lagde i bedømmelsen blandt andet vægt på Præstøs romantiske stemning, der absolut er et besøg værd, det særlige arrangement Fransk Forår, der hvert år tiltrækker mange besøgende, oprettelsen af en fælles webshop under corona-nedlukningen i foråret og City Manager-ordningen.

Vordingborg Kommunes City Manager-team består af tre personer fra Præstøs, Steges og Vordingborgs handelsforeninger. Erfaringer og viden bliver delt mellem de tre City Managere, som arbejder tæt sammen for at udvikle den lokale handel og øge bosætning i kommunen.

Kåringen af »Danmarks Bedste Handelsby under 20.000 indbyggere« sker på baggrund af 100 interviews med de tilmeldte byers kernekunder samt en individuel bedømmelse af en jury, som tager udgangspunkt i et større spørgeskema besvaret af hver by.

Konkurrencen afholdes i år for ottende gang.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk