19. september 2020
Henrik Kjøller blandt eleverne fra den 9. klasse, der gik ud i sommers. Deres afgangskarakterer har fået Præstø Privatskole til at sprænge Cepos? liste. Foto: Nina Lise
gallery icon

Se billedserie

Henrik Kjøller blandt eleverne fra den 9. klasse, der gik ud i sommers. Deres afgangskarakterer har fået Præstø Privatskole til at sprænge Cepos? liste. Foto: Nina Lise
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Præstø Privatskole blandt landets bedste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Præstø Privatskole blandt landets bedste
Vordingborg - 13. december 2019 kl. 05:08
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Præstø Privatskole springer fra nummer 385 til nummer 32 på en liste over undervisningseffekten på alle landets skoler. Bag listen står tænketanken Cepos', der har kigget på skolernes evne til at øge elevernes karakterer i forhold til den socioøkonomiske baggrund.

De omkring 1400 skoler er ranglistet ud fra Børne- og Undervisningsministeriets tal. På listen klarer de frie grundskoler sig bedst, mens efterskolerne trækker ned. Præstø Privatskole er den bedst placerede af alle skoler i Vordingborg Kommune.

- Vi er ambitiøse på alle elevers vegne og arbejder målrettet for at få dem til at trives, så de kan præstere bedst muligt, siger Henrik Kjøller, skoleleder på Præstø Privatskole.

- Det er langt fra alle vores elever, der kommer fra akademikerhjem, og som taler politik eller matematik med familien over aftensmaden. Derfor er den nære relation til læreren vigtig.

Skolen har et loft på cirka 20 elever pr. klasse. Samtidig har skolen stort fokus på trivsel.

- Vores skole har ét spor fra 0. til 9. klasse, så alle eleverne kender og leger med hinanden på tværs af årgangene. Lærerne har hold i den enkelte elev og gør, hvad der skal til for at sikre, at eleven bliver godt forberedt til en ungdomsuddannelse, siger Henrik Kjøller.

Læs mere i Sjællandske fredag.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk