26. marts 2019
Aura kunne ikke fylde Slotspladsen, og det står i skærende modsætning til Citibois, der optrådte som det tidlige band mandag.
gallery icon

Se billedserie

Aura kunne ikke fylde Slotspladsen, og det står i skærende modsætning til Citibois, der optrådte som det tidlige band mandag.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Popkunsten slår stadig igennem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Popkunsten slår stadig igennem
Vordingborg - 10. juli 2018 kl. 22:25
Af Tekst og foto: Claus Vilhelmsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På Vordingborg Festuges anden dag kom Aura Dione med band og spillede for en halvfyldt Slotsplads. Hendes kernefans stod der næsten en halv time før, men de var i mindretal, skriver Sjællandske.

Det lykkedes hende heller ikke at vinde det store publikum til massive klapsalver, og hun væltede ikke Vordingborg.

Til Sjællandske umiddelbart før koncerten erklærede Aura, at hun er inde i en proces, som aldrig holder op. Hun bebudede, at der kommer en ny plade til oktober, og der vil man kunne høre hendes kærlighed til country-musikken.

Det var bare ikke det, hun viste på Slotspladsen tirsdag aften. Der var ikke meget country, naturligvis med undtagelse af Dolly Partons Jolene.

Så hvis Aura er ved at udgive en countryplade, skjuler hun det godt. Eller også har hun bare næsten et år efter bebudelsen af sit hamskifte svært ved at forlade de gamle popsange og bevæge sig videre.

Festugekomitéen har satset modigt ved at invitere Aura Dione, og det skal de ikke have utak for. Hun har en god sangstemme, men udtrykket at »komme ud over scenen« har hun ikke helt forstået. Det var lidt tamt, og det er en skam, for hun kan godt, hvilket hun har bevist i Tivoli i København flere gange.

Læs mere i Sjællandske onsdag

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk