19. januar 2020
»Containere« og »skurvognsby«. Det var de ord, som blev kastet rundt på borgermødet for nyligt. Andre pointerede, at de mørke huse ikke passer til de omkringliggende hvide bygninger.  Nu overvejer politikerne et krav til, at de nye bygninger skal være i lyse farver.
gallery icon

Se billedserie

»Containere« og »skurvognsby«. Det var de ord, som blev kastet rundt på borgermødet for nyligt. Andre pointerede, at de mørke huse ikke passer til de omkringliggende hvide bygninger. Nu overvejer politikerne et krav til, at de nye bygninger skal være i lyse farver.
Foto: Maria Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politikere vil lytte til kritik af Sydhavns-projektet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politikere vil lytte til kritik af Sydhavns-projektet
Vordingborg - 09. november 2018 kl. 06:32
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Michael Eskildsen får hverken ja eller nej fra politikerne til sit boligprojekt på Sydhavnen.

arrow Læs også: Forsinkede boliger giver besvær for brofolk

Plan- og teknikudvalget drøftede det omdiskuterede projekt på deres møde onsdag, men der er endnu ikke taget beslutning til projektet, understreger udvalgsformand Michael Larsen.

- Vi har besluttet at holde et ekstraordinært udvalgsmøde om 14 dages tid, så vi kan få samlet op på alle de indsigelser, der har været og endnu kan komme, forklarer han med henvisning til den nabohøring, der endnu ikke er overstået.

- Men der kom også en del frem på borgermødet, som vi gerne vil have tænkt med ind i planerne, tilføjer udvalgsformand.

Udgangspunktet var, at projektet kunne gennemføres med en dispensation fra lokalplanen, men nu tyder alt på, at det bliver nødvendigt med en ny lokalplan for at gå gennemført projektet.

- Vi har lyttet til de meldinger, der er kommet fra borgerne. På borgermødet for nyligt blev det for eksempel fremhævet, at planerne viser nogle mørke huse, der ikke passer ind til de meget lyse bygninger i området, blandt andet Kulturarkaden. Det har vi lyttet til. Hvis der skal bygges dernede, må det gerne være lyst i farverne, forklarer udvalgsformanden.

- Der var også bekymringer i forhold til antallet af parkeringspladser, tilkørselsveje og materialevalg. Vi vil kigge på det hele, siger han.

- I udvalget er vi generelt positive for projektet. Noget skal vi have bygget. Derfor vil vi heller ikke vente med at kigge på det til næste udvalgsmøde, men tager et ekstraordinært møde om nogle uger, forklarer han.

arrow Boliger til udenlandske brobyggere får dispensation
11. december 2018 kl. 06:43 Opdateret: kl. 18:21
arrow Byggematador lugter god forretning på havnen
16. oktober 2018 kl. 06:01 Opdateret: kl. 19:47

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk