19. oktober 2019
Efter Skipperkroen blev købt af Jakob Helles, har kommunen haft travlt med at finde et nyt sted til et offentligt toilet.
gallery icon

Se billedserie

Efter Skipperkroen blev købt af Jakob Helles, har kommunen haft travlt med at finde et nyt sted til et offentligt toilet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politikere finder plads til nyt offentligt toilet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politikere finder plads til nyt offentligt toilet
Opdateret 14. maj 2019 kl. 16:23
Vordingborg - 14. maj 2019 kl. 12:02
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med salget af Skipperkroen på havnen i Præstø har kommunen pludselig fået travlt med at finde nye rammer til det offentlige toilet på havnen, der hidtil har ligget i gavlen på Skipperkroen.

Det har dog ikke været lige til at finde et nyt sted til toilettet. Oprindeligt havde forvaltningen foreslået en om- og udbygning af havnefogedkontoret, der kunne have tjent en række andre formål foruden det nye toilet. Politikerne var der langt fra imponerede over forvaltningens forslag, der ville have resulteret i et toilet uden handicaphensyn.

Nu er planen, at toilettet flyttes til det, der i dag kendes som »sejlernes handicaptoilet« i det røde pakhus, Havnepladsen 12.

Indgangen bliver ud mod de eksisterende autocamperpladser. Der vil blive etableret sms-lås på yderdøren, som dermed giver adgang til det offentlige toilet, som ligeledes fortsat er handicaptoilet.

For havnens brugere er der stadig adgang til herrernes bad og toilet med brug af det eksisterende kodelåsesystem.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk