29. maj 2020
Magnus Heunicke (S) var en af de politikere, der brugte fredag eftermiddag på at besøge Lindholm. Dommen er klar på tværs af partifarver. Lukningen af Lindholm savner et godt argument.
Magnus Heunicke (S) var en af de politikere, der brugte fredag eftermiddag på at besøge Lindholm. Dommen er klar på tværs af partifarver. Lukningen af Lindholm savner et godt argument.
Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politikere besøgte Lindholm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politikere besøgte Lindholm
Vordingborg - 02. juli 2011 kl. 06:00
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
LINDHOLM: Syv politikere fra folketinget og Henrik Holmer var på besøg på Lindholm for at høre næremere om DTU's planer og ikke mindst argumenter for at lukke forskningsstationen ned for så at flytte arbejdet til DTU's stort anlagte forskningscenter i Lyngby.
arrow Læs også: Hård kronik puster liv i Lindholm-debatten

Hvis man fra DTU's side havde haft intentioner om at overbevise de folkevalgte om rigtigheden i at flytte arbejdspladserne på Lindholm, så gav det vel nærmest bagslag bedømt ud fra de kommentarer som Sjællandske fik, da folketingspolitikerne var returneret til Kalvehave.

- Vi fik en tre timer lang rundvisning, som var rigtig god. Vi fik set på forholdene, og jeg må sige, at de ser fine ud. For mig virker det helt uforståeligt, at man har tænkt sig at lukke ned for de her faciliteter, siger socialdemokratiets Magnus Heunicke, der ikke lægger skjul på, at han finder det helt hen i vejret, hvis man lukker Lindholm ned.

- Det vil være en katastrofe for hele området. Det ændrede besøget ikke på, siger Magnus Heunicke, der bakkes op af sin partifælle Bjarne Laustsen, der sidder i folketingets udvalg for fødevarer.
arrow - De svarede jo ikke på spørgsmålene
27. juni 2012 kl. 10:53 Opdateret: kl. 10:53
arrow Høring om lukning af Lindholm
26. maj 2012 kl. 09:23 Opdateret: kl. 22:54
arrow DTU Lindholm kan reddes fra politisk side
25. april 2012 kl. 06:19 Opdateret: kl. 14:17
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk