16. januar 2018
Politikommisær Flemming Hartmann er leder af hundesektionen. Selv har han 20 års erfaringen inden for den gren af politiarbejdet.
Politikommisær Flemming Hartmann er leder af hundesektionen. Selv har han 20 års erfaringen inden for den gren af politiarbejdet.
Foto: Foto: Hans-Henrik Lærke
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politihunde samlet i Vov-dingborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politihunde samlet i Vov-dingborg
Vordingborg - 18. marts 2017 kl. 16:18
Af Hans-Henrik Lærke
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hundepatruljerne i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi er har nu til huse ét og samme sted: Vordingborg. Tidligere har politikredsens hundepatruljer været delt mellem Slagelse og Nykøbing Falster. Men mandag 6. marts blev patruljerne smedet sammen.

- Før skulle vi lave to tjenesteplaner. Det var dels vanskeligt og dels gik det udover kvaliteten, fortæller chefpolitiinspektør Lars Harvest.
Vagtplanen går altså nemmere op for betjentene, men der skal også tages hensyn til hundene.

- Det er forskelligt, hvad hundene må, afhængigt af hvad de kan, og om de har hvalpe eller ej. Det bliver nu også nemmere at koordinere og sikrer kvaliteten, siger Lars Harvest.

Det skyldes også geografi, at valget faldt på Vordingborg, som hjemsted for politikredsens hunde. Det ligger lige midt i det hele, så afstandene til kredsens yderste kroge er omtrent den samme.

Efter de to hundepatruljers sammenlægning, tjekker 25-27 hundefører nu dagligt ind i Vordingborg, hvorfra de kører ud i hele politikredsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk