12. april 2021
Branden tirsdag aften raserede førstesalen på det tomme hus, der dog ikke har været helt så tomt alligevel. Foto: Lars Christensen
Branden tirsdag aften raserede førstesalen på det tomme hus, der dog ikke har været helt så tomt alligevel. Foto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet er jævnligt forbi brændt hus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet er jævnligt forbi brændt hus
Vordingborg - 17. marts 2021 kl. 17:27

Det kunne ses på lang afstand, da der tirsdag aften udbrød brand på førstesalen i et hus på Algade, der tidligere rummede den populære fastfoodrestaurant Hugo´s Grill & Pizzabar.

arrow Læs også: Brand forsinker nedrivning

Branden er et mysterium, da huset i flere år har stået tomt og har ventet på at blive revet ned.

Brandteknikere var onsdag på arnestedet for at begynde de første undersøgelser af brandårsagen.

- Vi tænker, at den er påsat. Vi ved, at der er en færden af unge ved huset, der har haft uhindret adgang til huset, og der er også tegn på, at stedet har været benyttet som uorganiseret opholdssted, fortæller politikommissær Peter Hvidberg.

Han tilføjer, at der jævnligt er politipatruljer forbi adressen. Samme dag som branden fik politiet en anmeldelse om unge, der havde knust ruder i huset.

- Det er svært at sige på nuværende tidspunkt, hvad der er årsag til branden. Det kan dog være en efterladt cigaret eller en joint, der har antændt den, lyder det fra politikommissæren.

Det er planen, at bygningen og naboejendommen inden længe skal rives ned for at gøre plads til et nyt lejlighedskompleks på hjørnet af Algade og Marienbergvej.

arrow Video og billeder: Voldsom brand i hus
16. marts 2021 kl. 20:51 Opdateret: kl. 21:27
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk