13. december 2019
Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet efterlyser vidner efter røveriforsøg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet efterlyser vidner efter røveriforsøg
Vordingborg - 17. juli 2019 kl. 11:57
Af Marianne Due
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To mænd passede tirsdag aften en kvinde op på strækningen mellem Hovvejen og lyskrydset i Viemose og forlangte at få kvindens mobiltelefon og pung. Kvinden var ude at gå en tur, men hun nægtede og havde heller ingen værdier på sig. Det betød, at den ene mand holdt kvinden fast mens den anden slog hende. Derefter stak de begge af.

Nu efterlyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi vidner, der kan have set noget mistænkeligt, eller som har bemærket mistænkelige personer i Kalvehave mandag den 8. juli 2019 i tidsrummet fra klokken 22.00-22.30.

Gerningsmændene beskrives som:

A: mand, sydeuropæisk, brun i huden, 26-30 år gammel og omkring 180-185 cm høj. Han er almindelig af bygning og havde sort hår, der var kortklippet i siderne og længere på toppen af hovedet. Han var iført en sort, langærmet trøje af mærket Armani med et lille Armani-logo på brystet af trøjen. Han talte dårligt dansk, men et ukendt udenlandsk sprog med B. Han bar et guldarmbånd og havde meget store hænder med mørke hår.

B: mand, sydeuropæisk, brun i huden, 26-30 år gammel og ca. 180 cm høj. Han har sort hår, der var meget kortklippet og var almindelig af bygning. Han var lidt tykkere og lidt lavere end A og havde skæg omkring mund og hage. Han var iført mørkt tøj og mørkeblå cowboybukser.

De to røvere kørte i en sølvgrå VW golf, 5-dørs, brede skørter, med sort bagrude. Der sad en hvid nummerplade bagpå, og bagklappen var clean - dvs. ingen logo eller bilmærke, og bilen brummede fra udstødningen.

Politiet hører gerne fra vidner, der kan bidrage til efterforskningen af sagen, der er registreret som røveriforsøg. Henvendelse til politiassistent Helle Utke på tlf. 4132 8700 eller til politiets servicecenter på tlf. 1-1-4.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk