14. april 2021
Lisa Larsen har investeret i en større pølsevogn og udvider sit menukort, når hun 4. december åbner sin pølsevogn på en ny placering midt mellem Skousen og den nye Aldi i Vordingborg. Foto: Mille Holst
gallery icon

Se billedserie

Lisa Larsen har investeret i en større pølsevogn og udvider sit menukort, når hun 4. december åbner sin pølsevogn på en ny placering midt mellem Skousen og den nye Aldi i Vordingborg. Foto: Mille Holst
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pølsevogn åbner på ny placering i byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pølsevogn åbner på ny placering i byen
Vordingborg - 30. november 2020 kl. 07:57
Af Mille Holst mille.holst@sn.dk

Pølsevognen med en halv meter ristet hotdog har vokseværk. Den nye og større pølsevogn åbner 4. december på en ny placering ved Skousen i Vordingborg og med både dansende nissepiger, juletræ og en Youtube-udfordring. Det er blot tre måneder siden, Lisa Larsen åbnede sin pølsevogn på parkeringspladsen bag ved Vordingborg Vinhandel tæt på byens handelsstrøg. Men forretningen er allerede vokset ud af den lille vogn, hvorfor hun har solgt den.

I stedet åbner hun nu en større og flytter samtidig til en placering ved Skousen på Prins Jørgens Allé. Her er hun synlig fra parkeringspladserne til dagligvarebutikkerne Kvickly, Fakta, Netto, Rema 1000 samt den nye Aldi, der slår dørene op på fredag. Dén placering glæder Lisa Larsen sig til at prøve af, og hun regner med at både hun og de mange butikker i området vil få glæde af hinandens kunder.

- Jeg har mødt utrolig god respons på mine varer, fortæller Lisa Larsen, der er blevet kendt for sin halve meter hotdog og vildsvineburger.

- Selvom folk har betalt for varen, så kommer de ind et par dage efter og siger "Tak for mad". Er det ikke sødt?, spørger Lisa Larsen, der således fortsætter med det samme menukort som tidligere, men nu suppleres det med vildsvinepølser og ostepølser samt revelsben med barbecuesovs.

- Jeg er den eneste i Vordingborg, der servere revelsben, fortæller hun og fortsætter:

- Og så laver jeg et frokosttilbud med pitabrød med pulled porc og sodavand, fortæller Lisa Larsen, der er spændt på, hvordan både gamle og nye kunder vil tage imod hendes nye og større pølsevogn, og hun glæder sig enormt til at komme i gang igen,

- Jeg savner sådan mine gamle kunder, siger hun.

Lisa Larsen laver så meget som muligt af sin mad fra bunden, og får derudover leveret brød fra Nyrådbageren og i det hele taget benytter hun sig af andre lokale erhvervsdrivende i det omfang det er muligt - og altid med fokus på at få den bedst mulige kvalitet.

Billede

Lige dér står den nye pølsevogn, siger Lisa
Larsen og peger. Foto: Mille Holst


Åbner 4. december

Pølsevognen åbner første gang fredag 4. december klokken 11 og her vil være pyntet op med brændende fakler. Klokken 17 bliver juletræet tændt og en gruppe nissepiger kommer og danser til forskellige julesange. Desuden har to danske youtubere, Den mandige elg og ComKean, sat hinanden stævne ved pølsevognen til en "udfordring".

- Så kommer jeg på Youtube, griner Lisa Larsen, der ikke siger nej til lidt ekstra eksponering.

Pølsevognen har derefter åbent tirsdag til lørdag klokken 11-17.30, der er lukket søndag og mandag.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk