23. marts 2019
Døren er lukket til Hotel Møen i Storegade, og det bliver den nu ved med at være i hvert fald henover vintermånederne. Arkivfoto: Lene C. Egeberg
Døren er lukket til Hotel Møen i Storegade, og det bliver den nu ved med at være i hvert fald henover vintermånederne. Arkivfoto: Lene C. Egeberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pludselig vinterlukning af Hotel Møen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pludselig vinterlukning af Hotel Møen
Vordingborg - 16. november 2018 kl. 05:00
Af Lene C. Egeberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Har man fulgt lidt med på Facebook, har der igennem nogen tid været en noget omskiftelig hverdag på Hotel Møen - eller »Café V'Sit på Hotel Møen«, som det også kaldes.

Lukning på grund af sygdom, aflysning af et musikarrangement uden varsel eller nærmere forklaring og senest meddelelse om, at man holdt lukket på grund af ombygning har alt sammen givet næring til spekulationer om, at alt måske ikke var helt som det skulle være på det hæderkronede sted, der nærmest har ikonisk status i Stege.

Og nu lyder den seneste melding, at Café V'Sit på Hotel Møen holder vinterpause.

Hotel Møen er ejet af Fonden Møns Bygningsfornyelse, der har forpagtet det ud til Flemming Pihl, som har sendt en kortfattet pressemeddelelse om stedets status til Sjællandske.

Her lyder det:

- Jeg har haft - og har fortsat - store forventninger til cafédriften på Hotel Møen. De historiske rammer, som netop er blevet nænsomt restaureret, udgør noget helt særligt og har et stort udviklingspotentiale, hvilket også har vist sig i den forløbne højsæson. Kombinationen af et fuldtidsjob i København og drift af en café på Møn har imidlertid givet nogle udfordringer. Jeg har derfor af arbejdsmæssige og personlige årsager valgt at lukke caféen i vintermånederne, for at få tid til at gentænke konceptet.

Flemming Pihl og hans daværende partner, Mette Bjerg Stæger, droppede deres lejemål af Storegade 17A, hvor de indtil først på året sammen drev Café V'Sit, for i stedet at flytte hen til det ledige Hotel Møen, hvor de tog cafékonceptet med sig og planlagde at kombinere det med Hotel Møens mere gammeldags - og meget populære - atmosfære.

Siden har Mette Bjerg Stæger, også på Facebook, dog ladet forstå, at hun ikke længere er en del af teamet bag Hotel Møen, og det har åbenbart været for stor en logistisk udfordring at stå alene med det for Flemming Pihl, der har sit »civile« job i Københavns Lufthavn.

Hvad der ligger bag udtalelsen om at »gentænke konceptet« svæver dog i luften. Sjællandske har forsøgt at få en uddybende kommentar fra Flemming Pihl men det er ikke lykkedes at træffe ham.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk