23. juni 2021
Direktør Peter Rosenkrands fra Knudsen Extrusion overtager virksomheden fra Christian Knudsen. Foto: J.C. Borre Larsen
Direktør Peter Rosenkrands fra Knudsen Extrusion overtager virksomheden fra Christian Knudsen. Foto: J.C. Borre Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Plasticfirma skifter ejer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Plasticfirma skifter ejer
Vordingborg - 06. maj 2021 kl. 13:10
Af Claus Vilhelmsen

Efter mere end 30 års ejerskab af Knudsen Extrusion ApS (tidl. Palle Knudsen Kunststoffabrik ApS) har majoritetsejer Christian Knudsen valgt at sælge virksomheden til Peter Rosenkrands, som har været direktør siden 2007.

Virksomheden blev grundlagt af Palle Knudsen i 1959 og i 1990 indtrådte Christian Knudsen som direktør og overtog ejerskabet i 1994. Kerneaktiviteten har i mere end 60 år været ekstrudering af rør, slanger og profiler i termoplast som afsættes på hjemme- og eksportmarkederne.

- Min hustru og jeg har haft en fantastisk tid med virksomheden og nu er tiden inde til af give stafetten videre, men det har været afgørende for os, at virksomheden fortsætter på samme lokation med en kontinuitet af både værdier og ledelse, hvilket er med til at sikre at arbejdspladserne forbliver i Præstø, siger Christian Knudsen.

Peter Rosenkrands glæder sig over muligheden for at overtage ejerskabet af virksomheden og over generationsskiftet, som betyder at arbejdspladser er sikret i Præstø.

Han bliver nu eneejer af virksomheden.

- Vi har opbygget en stærk position som leverandør af skræddersyet løsninger med fokus på nicheproduktion. Vi vil arbejde for at udvikle denne position gennem en fortsat professionalisering og digitalisering af processer og arbejdsgange, siger Peter Rosenkrands.

Ejerskiftet træder formelt i kraft den 1. juli, hvor Christian overdrager nøglerne til Peter.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk