16. juni 2019
Peter Sten Hansen er den nye stemme på Giro 413. Danmarks Radios længst kørende underholdningsprogram. Foto: Thøger Raun
Peter Sten Hansen er den nye stemme på Giro 413. Danmarks Radios længst kørende underholdningsprogram. Foto: Thøger Raun
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Peter overtager ikonisk program

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Peter overtager ikonisk program
Vordingborg - 04. juni 2017 kl. 06:42
Af Thøger Raun
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Peter Sten Hansen står i en ny jobsituation.

1. juni overtog han Giro 413 - der er landets ældste underholdningsprogram - og radioværten fra Lundby, kan nu skrive et af de mest ikoniske programmer på CV'et.

- For 15 år siden, hvor MUS-samtaler var det nye sort, spurgte min daværende chef, hvad jeg drømte om. Jeg svarede, at jeg var godt tilfreds, hvor jeg var, men hun insisterede - bad mig tænke ud af boksen. Så sagde jeg, at Giro 413 var, hvad jeg drømte om at få lov til, fortæller Peter Sten.

For tre år siden blev Peter Sten ramt af en af livets store tragedier. Han mistede sin kone til cancer, og selv om han havde tid til at forberede sig på, hvor det gik hen, var det alligevel en udfordring at vende tilbage til radioen.

Kollegaerne tog imidlertid over, hvor Peter Sten slap. Og efter halvanden måned gav han sig selv lov til at vende tilbage.

- Jeg havde grædt de tårer, jeg havde, og jeg var klar til at vende tilbage. Og med den chance jeg har fået nu, er det fantastisk, at jeg ikke mistede arbejdsglæden dengang.

For Giro 413 er et utroligt spændende program, mener Peter Sten. Ikke alene har det lyttere i alle aldre, men der er også andre fordele.

- Jeg får lov at spille alt fra Volbeat til Gustav Winkler, hvad jeg synes er herligt. Og jeg er samtidig med på sidelinjen i vigtige begivenheder i folks liv, siger Peter Sten.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk