19. august 2019
Det kræver en indsats på både nationalt og på europæisk plan, hvis alle af Socialdemokratiets 14 nye mål skal lykkes.  - For eksempel er beskyttelsen af vores kyster i forhold til oversvømmelser så stor en opgave, at det ikke kan løses lokalt, og vi kan ikke nøjes med at lægge det ud til lodsejerne, fortalte Brian Bressendorff og Marianne Vind.
gallery icon

Se billedserie

Det kræver en indsats på både nationalt og på europæisk plan, hvis alle af Socialdemokratiets 14 nye mål skal lykkes. - For eksempel er beskyttelsen af vores kyster i forhold til oversvømmelser så stor en opgave, at det ikke kan løses lokalt, og vi kan ikke nøjes med at lægge det ud til lodsejerne, fortalte Brian Bressendorff og Marianne Vind.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Partier på messen: - Vi er klar til valg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Partier på messen: - Vi er klar til valg
Vordingborg - 19. februar 2019 kl. 06:55
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med under 100 dage til Europa-parlementsvalget og et folketingsvalg inden for en overkommelig fremtid, var de politiske partier forståeligt nok mødt talstærkt frem på Vordingborg Messen.

Hos Socialdemokratiet benyttede man messen til at præsentere 14 nye mål for Vordingborg Kommune. Uddannelse i nærheden, grøn velfærd, lige adgang til sundhed, ingen fattigdom, verdens bedste folkeskole, stop klimaforandringer, et arbejdsmarked for alle, en tryg barndom for alle, flere tilflyttere, et godt senior liv, stærkere velfærdsøkonomi, nej til Lindholm, styrk turismen samt mere fællesskab og aktiv fritid.

- Vi har forsøgt at kopiere FNs verdensmål, så hvert mål har fået sin farve og logo. Vi har talt om de her emner længe, men nu formulerer vi dem klart og tydeligt, forklarer folketingskandidat Brian Bressendorff (S), der havde selskab af Marianne Vind, partiets kandidat til EU-valget og eneste kandidat fra Sjælland.

SF i Vordingborg havde blandt andet besøg af Troels Stru Schmidt, kandidat til Europa-parlamentet, og han fokuserede meget på klimaet og indsatsen mod oversvømmelser.

- Jeg har lige været til klimatopmøde, hvor det blev sagt, at der i fremtiden kommer 40 procent mere nedbør. Det vil ramme Vordingborg hårdt. Desuden vil det om en generation give 250 millioner klimaflygtninge. Hvordan skulle vi kunne håndtere det, når vi tænker på, hvor meget Lindholm-projektet har skabt af debat, siger han.

- EU ligger ikke i Bruxelles. Det ligger i Vordingborg. Problemerne rammer lokalt, men de kan kun løses på europæisk plan, tilføjer han.

De konservatives nye folketingskandidat Stine Pilt Olsen var taget på messen for at vise sig selv frem.

- Jeg får tit at vide, at jeg ligner Inger Støjberg, så måske skulle jeg stille mig op på en talerstol og sige, at Lindholm-projektet er droppet, og at jeg i øvrigt er skriftet til de konservative. Det skulle nok give noget opmærksomhed til vores bod, griner hun.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk