30. maj 2020
Jesper Clausen bliver købmanden, der skal stå i spidsen for den nye Rema 1000, der inden længe står klar ved Køng. Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Jesper Clausen bliver købmanden, der skal stå i spidsen for den nye Rema 1000, der inden længe står klar ved Køng. Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Overvældende interesse for den nye Rema 1000

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Overvældende interesse for den nye Rema 1000
Vordingborg - 22. oktober 2019 kl. 17:04
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Vi har helt sikkert generet nogle naboer under arbejdet, og det undskylder vi selvfølgelig for. Det, vi har generet jer for, må I spise jer mætte i pølser for. Sådan lød det muntert fra bygherrerådgiver John Krøjmand, da han tirsdag eftermidddag bød indenfor til rejsegilde på den nye Rema 1000 i Køng.

- Normalt er der vel omkring en 40-50 besøgende, forklarede bygherrerådgiveren, der denne gang kunne byde lidt over 100 besøgende velkommen.

Det store antal besøgende skal ses i lyset af, at Rema 1000-byggeriet har været særdeles omdiskuteret siden planerne første gang blev offentliggjort. Flere frygter at placeringen ved Næstvedvej vil skade områdets andre dagligvarebutikker, og at borgere i Lundby vil få langt til nærmeste indkøb, hvis den nye Rema 1000 ender med at koste byens købmandsbutik livet.

Ved tirsdagens rejsegilde var langt de fleste dog begejstrede for udsigterne til den nye butik.

Billede

Overraskende mange valgte at besøge
rejsegildet hos Rema 1000 i Køng.  
Foto: Jørgen C. Jørgensen

 


Kendt ansigt som købmand

Det bliver Jesper Clausen, der skal være købmand i den nye butik. Han har kortvarigt været købmand i Rema 1000 Præstø før han kom til Rema 1000 i Vordingborg som souschef. Nu glæder han sig til at kunne åbne en butik helt fra bunden af.

- Jeg glæder mig utrolig meget til at kunne åbne butikken. Jeg kender Rema 1000 godt, men det bliver noget helt andet at kunne starte butikken fra bunden af, at kunne sætte dagsordenen fra dag et og ikke mindst selv at kunne sammensætte hele holdet, forklarer Jesper Clausen, der fik et hav af lykønskninger fra de mange fremmødte ved tirsdagens rejsegilde.

- Det er rart at få en god modtagelse. Det viser jo bare, at folk har manglet en Rema 1000 her i området, forklarer købmanden.

Billede

Den lokale pølsemand Jens Larsen
stod for at uddele pølser til de mange fremmødte.


- Det viser sig, at mange af vores faste kunder i Vordingborg faktisk kommer her fra Køng-området, så jeg er da glad for, at jeg nu kan komme ud til dem, i stedet for at de skal køre ind til os, forklarer han.

Den nye Rema 1000 skal efter planen åbne 28. november.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk