1. oktober 2020
Sanna Rasmussen fra Familiestøtten er overvældet over den massive opbakning til indsamlingen, der har sikret enorme mængder tøj til både børn og forældre. Foto: Lars Christensen
gallery icon

Se billedserie

Sanna Rasmussen fra Familiestøtten er overvældet over den massive opbakning til indsamlingen, der har sikret enorme mængder tøj til både børn og forældre. Foto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Over et ton tøj indsamlet til de fattige familier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Over et ton tøj indsamlet til de fattige familier
Vordingborg - 13. august 2020 kl. 08:45
Af Lars Christensen

- Det har oversteget alle vores forventninger, lyder det fra en storsmilende Sanna Rasmussen, mens hun kigger på det store bjerg af plastikposer proppet med tøj, bamser og legetøj.

Hele sidste uge inviterede hun folk til at komme med alt det tøj, de havde i overskud, så hun kunne give det videre til økonomisk trængte familier.

Den invitation har mange taget imod, og mandag blev de hundredvis af poser så vejet. Resultatet: 1 ton og 25 kg.

- Det er dejligt at se så stor en opbakning. Især fra et område som Vordingborg, hvor der måske ikke er så mange, der har kendt til os i forvejen, fortæller Sanna Rasmussen.

Hun er grundlægger af Familiestøtten, der hjælper udsatte familier ved at koble dem sammen med donationsfamilier, der løbende donere tøj til dem.

Sidste uges indsamlingsuge var et første forsøg på at finde en anderledes måde at hjælpe de trængte familier på, og den store succes har givet Sanna Rasmussen blod på tanden. Med tiden er det tanken, at der skal afholdes lignende indsamlingsuger rundt om i resten af landet.

Efter den ugelange indsamling skal tøjet nu deles ud til familierne. Der er primært børnetøj, få bamser og lidt legetøj, men der er også en del både dame og herretøj.

- Folk er også meget velkommen til at tage tøj til sig selv. Forældre har det med at nedprioritere sig selv, hvis der ikke er så mange penge, så det er godt, at vi også kan hjælpe dem, fortæller Sanna Rasmussen.

Uddelingen finder sted den kommende weekend på Spindevænget 1 i Køng. Uddelingen er åben lørdag og søndag mellem klokken 10 og 14.

Kan man ikke nå forbi uddelingen her i weekenden, så kan man kontakte Sanna Rasmussen på telefon 26822984 i dagtimerne.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk