23. oktober 2020
Boldspillet "ost" har skoleleder Søren Peter Foldberg taget med fra Gåsetårnskolen. Her spiller Mads Juncker, Mathias Christiansen og Jonas Hansen fra 5. A med SFO-leder Michael Juliussen.
gallery icon

Se billedserie

Boldspillet "ost" har skoleleder Søren Peter Foldberg taget med fra Gåsetårnskolen. Her spiller Mads Juncker, Mathias Christiansen og Jonas Hansen fra 5. A med SFO-leder Michael Juliussen.
Foto: Kristine Amalie Linnet
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ost på skemaet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ost på skemaet
Opdateret 04. april 2013 kl. 13:29
Vordingborg - 03. april 2013 kl. 06:00
Af Kristine Amalie Linnet

LUNDBY: På en almindelig tirsdag ville skoleleder Søren Peter Foldberg normalt holde møde. I stedet befandt han sig på den første skoledag efter påske i skolegården på Svend Gøngeskolen i Lundby og spillede bold-spillet »ost« med elever fra 1. A. Sammen med tre tjenestemandsansatte skolelærere og en smule SFO-personale tog han sig af de omkring 40 elever, der i løbet af dagen mødte op på skolen.

arrow Læs også: Det siger de om lockouten

- Det går fint indtil videre. Vi havde forventet over 100 elever, men jeg tror, at forældrene har haft god tid til at forberede pasning af deres børn, sagde Søren Peter Foldberg tirsdag.

Det var i øvrigt hans første dag som skoleleder på Svend Gøngeskolen, da han netop er flyttet fra samme job på Gåsetårnskolen i Vordingborg.

- Som dagene går, tror jeg, at vi kan forvente mange flere elever her på skolen. Det kan blive nødvendigt at sende elever hjem, hvis det ikke er sikkerhedsmæssigt forsvarligt at føre tilsyn med så mange elever. Vi tager det hele, som det kommer og finder løsninger undervejs, sagde han.

Svend Gøngeskolen i Lundby er en af de skoler i kommunen, som er hårdest ramt under lockouten. Kun tre tjenestemænd er ansat, og derudover må SFO-personale hjælpe til i skoletiden som det plejer - men ikke mere end normalt.

Læs mere i avisen onsdag.

arrow Bondo: Sympatikonflikt en mulighed
04. april 2013 kl. 08:41 Opdateret: kl. 13:30
arrow Lockouten rammer et lokalt løbsarrangement
04. april 2013 kl. 07:16 Opdateret: kl. 14:07
arrow Konfliktramte børn bliver passet i julestue
04. april 2013 kl. 06:00 Opdateret: kl. 14:08
Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk