3. august 2021
Ørslevs træner Rasmus Christensen fik en lufttur, da holdet i lørdagens dramatiske kamp sikrede sig oprykning til Serie 1. Foto: Ebbe Andersen
gallery icon

Se billedserie

Ørslevs træner Rasmus Christensen fik en lufttur, da holdet i lørdagens dramatiske kamp sikrede sig oprykning til Serie 1. Foto: Ebbe Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Oprykningsfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Oprykningsfest
Vordingborg - 16. juni 2021 kl. 16:02

Ørslev rykker op i Serie 1. Det står klart efter lørdagens fodboldkamp, hvor klubben besejrede Gørslev 6-0. Forinden måtte en ambulance dog tilkaldes.

Der var lagt op til spænding i lørdagens Serie 2 kamp på Ørslev Stadion mellem Ørslev og Gørslev. Det var nemlig rækkens nummer 1 og 3 der tørnede sammen. Hjemmeholdet kunne, efter to nederlag i træk, med en sejr sikre sig førstepladsen og oprykning til Serie 1. Gørslev var pisket til sejr for at holde fast i drømmen om at snuppe en af de to oprykningspladser. Spændingen om resultatet udeblev dog, da Ørslev vandt hele 6-0.

- Vi har haft et mål hele sæsonen, og det var at blive nummer et og sikre os oprykning til Serie 1. Det, at vi har meldt det ud fra start af, og drengene har opfyldt målsætningen uden at ryste på hænderne, er fantastisk. Vi ved godt der er nogle, der var sikre på, vi var ved at få gummiben efter to nederlag i træk. Men vi har knoklet videre til træning og trænet hårdt selvom sæsonen er ved at være slut. Så kan kun være imponeret over holdet, der, ud over at spille fint fodbold, også har vist, de er nogle mandfolk, vi kan regne med, siger Sonni Ørregaard efter kampen.

Et andet drama

Det var dog Gørslev der startede kampen bedst med hurtigt spil, der pressede Ørslev-holdet tilbage på egen halvdel. Men efter 13. minut sendte Lasse Schou en lang bold op på Gørslevs banehalvdel, hvor Kristoffer Mikkelsen havde frit løb mod målet og scorede kampens første mål.

I det 27.minut blev Jeppe Back stoppet på vej frem af en Gørslevspiller. Gørslevspilleren blev liggende og der blev råbt på en ambulance. En tilskuer, der var tidligere Falckredder kom ilende på banen for at hjælpe til. Da ambulancen kom, kunne de konstatere, at han havde brækket lægbenet. Et forfærdeligt uheld, der afbrød kampen i 45 minutter, før den kunne genoptages.

Efter den ufrivillige pause kom Ørslevmandskabet bedst ud af starthullerne. Kevin Kinsella scorede fire mål i kampen, og målet til 6-0 blev sat ind af Sonni Ørregaard efter et indkast fra Mathias Eriksson, der blev forlænget af Lasse Edelskov, der spillede sin sidste hjemmekamp i Ørslevtrøjen.

Efter slutfløjtet blev oprykningen fejret med champagne, guldparykker og lufttur til træner Rasmus Christensen.

Billede

Med en sejr på 6-0 over Gørslev kunne Ørslev i
lørdags sikre sig oprykning til Serie 1.
Foto: Ebbe Andersen


Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk