19. maj 2019
Boligerne bliver opført på Sydhavnsvej øst for Kulturarkaden. De første boliger forventes at stå indflytningsklar primo 2019. Foto: J.C. Borre Larsen
Boligerne bliver opført på Sydhavnsvej øst for Kulturarkaden. De første boliger forventes at stå indflytningsklar primo 2019. Foto: J.C. Borre Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Officielt: Entreprenør bygger boligere til italienske brobyggere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Officielt: Entreprenør bygger boligere til italienske brobyggere
Vordingborg - 15. oktober 2018 kl. 15:46
Af J.C. Borre Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

vordingborg: Sjællandske afslørede manag morgen, at en stor del af de italienske brobyggere, som skal være med til at bygge den nye Storstrømsbro, kommer til at bo i nyopførte boliger i Vordingborg Sydhavn.

arrow Læs også: Politikere vil lytte til kritik af Sydhavns-projektet

Nu er det så blevet officielt. I en pressemeddelels oplyser Vordingborg Kommune, at der i løbet af få måneder vil skyde 64 boliger med plads til op til 128 personer op på Sydhavnen i Vordingborg.

- Det er som nævnt Vordingborg-entreprenøren Michael Eskildsen fra Udviklings- og ejendomsselskabet Kiss Development, som skal stå for byggeriet.

Der bliver tale om fire punkthuse, der består af mindre boligenheder bygget sammen omkring et fælles gårdhaveareal.

Boligerne bliver på godt 20 kvadratmeter og har eget toilet og bad. De kan indrettes på flere forskellige måder, alt efter om der skal bo en eller to personer i dem.

I tilknytning til de fire punkthuse bliver endvidere opført et stort fælleshus med vaskeri, stort køkken og en spisesal med plads til cirka 100 spisende gæster.

De første boliger forventes at stå indflytningsklar primo 2019. Når arbejdet med den nye Storstrømsbro er færdigt - forventeligt i 2023 - forventer Michael Eskildsen, at boligerne vil kunne benyttes til fx ungdomsboliger eller ombygges til mindre lejligheder på 40-45 kvadratmeter.

Opførelsen af medarbejderboligerne forventes samtidigt, at kunne bane vejen for opførelse af yderligere byggeri på Sydhavnen, og Michael Eskildsen glæder sig også over, at der nu er udsigt til, at den nye bydel kan blive bygget færdig.

arrow Havne-naboer: Nej tak til slumboliger og skide italienere
06. november 2018 kl. 22:43 Opdateret: kl. 22:43
arrow Byggematador fortæller om planen for Sydhavnen
03. november 2018 kl. 06:00 Opdateret: kl. 17:51

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk