26. oktober 2021
Slagelses B83 trak det længste strå i lørdagens kamp mod Ørslev. Foto: Claus Rasmussen
Slagelses B83 trak det længste strå i lørdagens kamp mod Ørslev. Foto: Claus Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ørslev tabte hjemme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ørslev tabte hjemme
Vordingborg - 22. september 2021 kl. 16:01
Af Mille Holst og Claus Rasmussen

I lørdagens serie 1 kamp mellem Ørslev og B83 fra Slagelse, var det Slagelseholdet, der trak det længste strå; de kunne rejse hjem med en 3-2 sejr.

Ørslev var ellers foran 2-1 efter en times spil, da den indskiftede Niclas Kjær spillede Kevin Kinsella helt fri foran mål, men Oliver Arpe hjalp lillebror Victor i B73-målet og reddede på stregen.

Kort efter var Christian Kaj Jensen tæt på at gøre det til 3-1 for værterne, men afslutningen blev rettet af til hjørnespark, og endnu engang slap gæsterne med skrækken.

På det efterfølgende angreb viste Oliver Arpe sit værd i den anden ende af banen og udlignede til 2-2 direkte på frispark bag en forstenet Martin Jørgensen i målet.

Ørslevs sædvanlige keep- er Kasper Kæp er smittet med corona efter udekampen mod Svebølle, og i stedet trak målmandstræneren i handskerne. Små 10 minutter før tid scorede Bo Hansen for B73 til resultatet 3-2.

- Hvis vi havde scoret til 3-1, så havde vi knækket dem fuldstændig. Men så laver vi to børnehavefejl. Da de udligner, er vi otte mand, der kan nå at cleare bolden, inden der bliver begået frispark, og ved det næste mål går vi alt for langt frem, siger Ørslevs spillende assistenttræner Sonni Ørregaard efter oprykkernes første nederlag på hjemmebane i denne sæson.

- Vi har mange ting at lære i serie 1 - blandt andet at man skal være på i 90 minutter, for ellers bliver man straffet, siger Sonni Ørregaard.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk