21. september 2021
Christian Petersen fra Residens Møen.
Christian Petersen fra Residens Møen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt samarbejde om Møn som oplevelsescentrum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt samarbejde om Møn som oplevelsescentrum
Opdateret 29. april 2019 kl. 09:30
Vordingborg - 29. april 2019 kl. 05:19
Af Lene C. Egeberg

Møn kan gøre Royal Arena i København og Jyske Bank Boxen i Herning rangen stridig - ikke på antal gæster, men målt på oplevelser og stemning.

Det mener i hvert fald hoteldirektør Christian Petersen fra Residens Møen, som derfor har været spydspids i etableringen af nyt samarbejde mellem Residens Møen, Sukkerfabrikken og Geocenter Møns Klint. Ambitionen er at blive det nye samlingspunkt for store oplevelser, konferencer og koncerter på Møn og Sydsjælland, både målrettet øens egen befolkning og gæster udefra.

Navnet for det nye samarbejde er Venue Møn, som skal være indgangen til de tre steder, som hver især kan tilbyde faciliteter og oplevelser til varierende grupper af gæster.

- Det er vores vision, at vi gennem kombinationen af vores tre unikke steder, god gastronomi og overnatning på lokale hoteller kan levere et produkt, som vi er overbeviste om, der vil blive stor efterspørgsel på, siger Christian Petersen til Sjællandske.

Gæster kan booke sig ind til egne arrangementer som fester eller konferencer hos en af samarbejdspartnerne, men Venue Møn bliver også selv arrangør af foredrag, koncerter og events.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk