9. maj 2021
Birte Bang Jensen og Keld Jensen glæder sig til at møde gæsterne i Restaurant Atterdag. Hun har det store overblik over restauranten, mens han styrer køkkenet. Foto: Nina Lise
Birte Bang Jensen og Keld Jensen glæder sig til at møde gæsterne i Restaurant Atterdag. Hun har det store overblik over restauranten, mens han styrer køkkenet. Foto: Nina Lise
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt par indtager borg-restaurant

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt par indtager borg-restaurant
Vordingborg - 11. april 2019 kl. 09:49

De er lige landet fra Østrig, mangler et sted at bo og kender intet til Vordingborg. Alligevel glæder Birte Bang Jensen og Keld Jensen sig til at slå dørene op til Restaurant Atterdag fredag 12. april klokken 12 på Danmarks Borgcenter.

- Vi drev Restaurant Støvlen i en gammel fredet bygning i Ebeltoft i 10 år. Her havde vi en fantastisk gårdhave i tre niveauer, men knoglerne i mine fødder kunne ikke holde til at rende op og ned. Derfor har vi det seneste år ledt efter en restaurant uden trapper, fortæller Birte Bang Jensen, der er tjener og alt-mulig-kvinde, mens Keld Jensen styrer køkkenet.

Inden da drev de i syv år restaurant i Østrig, hvor de også arbejdede i vinters, inden de fandt Vordingborg.

- Vi kender intet til byen, men da vi så den gamle fredede bygning, var vi ikke i tvivl. Den slags kan man ikke bygge. Så får man ikke sjælen med, fastslår de.

De åbner frokostrestaurant med retter som stjerneskud, steaktoast, kalvelever og hjemmelavede fiskefrikadeller. Til børnene vil der være særlige menuer, og i weekender og højsæson satser de på aftenåbent.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk