17. oktober 2019
Den røde streg markerer det område, der er en del af den nye lokalplan. Det blå felt viser det byggefelt, hvor sejlklubbens nye byggeri skal placeres. Illustration: Google Maps
Den røde streg markerer det område, der er en del af den nye lokalplan. Det blå felt viser det byggefelt, hvor sejlklubbens nye byggeri skal placeres. Illustration: Google Maps
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt klubhus er nu sendt i høring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt klubhus er nu sendt i høring
Vordingborg - 17. april 2019 kl. 09:19
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et nyt byggeri ved havnen i Præstø, der kan samle sejlklubbens mange aktiviteter. Det er, hvad Præstø Sejlklub har drømt om i mange år.

Nu rykker drømmen et væsentligt skridt nærmere en realisering. Fra og med i dag, onsdag, og frem til 12. juni, er en ny lokalplan for »Klubhus Præstø Strand« sendt i høring.

Det er udvalget for Plan- og Teknik, der har besluttet at sende forslaget til den nye lokalplan i høring.

»Formålet med lokalplanen er at regulere den ny bebyggelses omfang og placering, så den indpasser sig i byens eksisterende miljø, og i idéerne om Vandsportens By og Aktiv liv ved fjorden i Præstø«, lyder det i referatet fra mødet.

Her præciseres det også, at der vil blive lagt vægt på offentlighedens adgang til havne- og strandområdet og fremme af sundhed og naturoplevelser.

Lokalplanområdet er placeret på den vestlige del af Præstø Havn midt mellem Dambæks Have og Aktiv liv ved fjorden-projektet. Det samlede areal er på 3000 kvadratmeter, men det nye klubhus skal dog opføres inden for et byggefeltet på 350 kvadratmeter placeret i det sydligste hjørne af grunden tættest på Fjordstien.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk