19. oktober 2021
Selvom der ikke skal være domicil for Henrik E. Olsens elektrikere i Valdemarsgade 92 fortsætter renoveringen, så butikken kan lejes ud. Foto: Henrik Ekberg
Selvom der ikke skal være domicil for Henrik E. Olsens elektrikere i Valdemarsgade 92 fortsætter renoveringen, så butikken kan lejes ud. Foto: Henrik Ekberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye planer med næsten ny-renoveret ejendom

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye planer med næsten ny-renoveret ejendom
Vordingborg - 14. oktober 2021 kl. 07:58
Af Henrik Ekberg

Henrik E. Olsen, indehaver af Henriks Hvidevarer, har ændret planer med ejendommen på Valdemarsgade 92, efter at Bang A/S har overtaget Henrik E. Olsens elektriker-afdeling.

Når den aktuelle istandsættelse af Valdemarsgade 92, som Henrik E. Olsen overtog tidligere i år, er afsluttet, vil han leje lokalerne ud enten som butik og/eller til andre erhverv.

Egentlig var det planen, at der skulle indrettes et nyt domicil til Henrik E. Olsens elektriker-firma samt en ny vvs-afdeling i ejendommen, hvor Henrik E. Olsens forældre i mange år drev værktøjs- og maskinforretningen Tage E. Olsen.

El-firma solgt

Men for nylig blev el-firmaet solgt fra til den lokale kollega el-installatør Lars Bang, indehver af Bang A/S, som Henriks Hvidevare-butik nu i stedet har indgået en samarbejdsaftale med omkring el-arbejde og montering af varmepumper.

De to virksomheder har tidligere haft en lignende aftale.

- Der vil blive et tæt samarbejde mellem vores hvidevarebutik og Bang A/S, hvor vi sammen kan styrke vores forretninger til glæde for kunderne, siger Henrik E. Olsen.

- Vi fortsætter med det, vi er allerbedst til, nemlig at sælge hårde hvidevarer og varmepumper, tilføjer han.

En stor og to små

I Valdemarsgade 92 råder Henrik E. Olsen over cirka 500 kvadratmeter butiks- og baglokaler, der kan indrettes i tre lejemål.

Det største er på 300 kvadratmeter og har store vinduer ud mod Valdemargade. Der udover er der to mindre lokaler, hvor Henrik E. Olsen forestiller sig, at der kan være en frisør eller en behandler.

De to mindre afdelinger har eller vil få udgang ud mod Valdal.

Henrik E. Olsen forventer, at ejendommen vil være klar til udlejning efter nytår.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk