29. maj 2020
Agné Juknaité og Saeed Malek-Shar er glade for den modtagelse, de har fået i Præstø. Foto: Peer Rasmussen
Agné Juknaité og Saeed Malek-Shar er glade for den modtagelse, de har fået i Præstø. Foto: Peer Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye ejere godt fra start på havnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye ejere godt fra start på havnen
Vordingborg - 22. oktober 2019 kl. 20:03
Af Peer Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De nye ejere af Restaurant Siv&Co på Præstø Havn er kommet godt i gang.

Formaliteter om en ny spiritusbevilling skulle lige falde på plads, men 14. oktober overtog Ali Farsi og Saeed Malek-Shah restauranten. De har ansat Ali Farsis kone, Agné Juknaité, til forskellige opgaver.

- Vi så en annonce i en avis i august og kørte ned og så på restauranten. Den ligger helt fantastisk ved havnen i Præstø, og vi blev hurtigt enige om, at den ville vi gerne købe. Samtidig var det en stor fordel for os, at vi kunne overtage det dygtige personale i restauranten, fortæller Saeed Malek-Shah.

Mette og Jan Sivertsen åbnede for fem år siden Restaurant Siv&Co men meddelte i september, at de på grund af helbredsmæssige årsager var nødt til at kaste håndklædet i ringen.

Ali Farsi arbejder med videnskab inden for vandsystemer, mens Agné Juknaité har studeret til eventmanager i Aalborg. Saeed Malek-Shar har gennem 10 år har været ansat på forskellige restauranter i København.

- Det har været restauranter, som har serveret italienske, danske, mexikanske og indiske retter. Jeg synes derfor selv, at jeg har ret god erfaring med restaurationsbranchen, siger han.

- Det er vores første restaurant, men vi har længe talt om, at vi gerne ville eje en. Nu fik vi muligheden i Præstø, og det glæder vi os meget til, siger Agné Juknaité og fortsætter:

- Folk i byen har taget vældig godt imod os, og der er mange, som er kommet forbi for at hilse på. Der har også været en del spisende gæster.

De viderefører i første omgang Restaurant Siv&Co som hidtil, men de nye ejere har gjort sig tanker om fremtiden.

- Lige nu skal vi bare stille og roligt i gang og lære folk i Præstø bedre at kende. Menukortet er ikke lavet om, og de næste store opgaver bliver Mortens Aften og julefrokosterne, fortæller Agné Juknaité.

- Men når vi kommer ind i det nye år og nærmer os foråret, har vi planer om forskellige musikarrangementer i restauranten. I den forbindelse kan det godt være, at vi laver særlige menuer.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk