15. november 2019
Agné Juknaité og Saeed Malek-Shar er glade for den modtagelse, de har fået i Præstø. Foto: Peer Rasmussen
Agné Juknaité og Saeed Malek-Shar er glade for den modtagelse, de har fået i Præstø. Foto: Peer Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye ejere godt fra start på havnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye ejere godt fra start på havnen
Vordingborg - 22. oktober 2019 kl. 20:03
Af Peer Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De nye ejere af Restaurant Siv&Co på Præstø Havn er kommet godt i gang.

Formaliteter om en ny spiritusbevilling skulle lige falde på plads, men 14. oktober overtog Ali Farsi og Saeed Malek-Shah restauranten. De har ansat Ali Farsis kone, Agné Juknaité, til forskellige opgaver.

- Vi så en annonce i en avis i august og kørte ned og så på restauranten. Den ligger helt fantastisk ved havnen i Præstø, og vi blev hurtigt enige om, at den ville vi gerne købe. Samtidig var det en stor fordel for os, at vi kunne overtage det dygtige personale i restauranten, fortæller Saeed Malek-Shah.

Mette og Jan Sivertsen åbnede for fem år siden Restaurant Siv&Co men meddelte i september, at de på grund af helbredsmæssige årsager var nødt til at kaste håndklædet i ringen.

Ali Farsi arbejder med videnskab inden for vandsystemer, mens Agné Juknaité har studeret til eventmanager i Aalborg. Saeed Malek-Shar har gennem 10 år har været ansat på forskellige restauranter i København.

- Det har været restauranter, som har serveret italienske, danske, mexikanske og indiske retter. Jeg synes derfor selv, at jeg har ret god erfaring med restaurationsbranchen, siger han.

- Det er vores første restaurant, men vi har længe talt om, at vi gerne ville eje en. Nu fik vi muligheden i Præstø, og det glæder vi os meget til, siger Agné Juknaité og fortsætter:

- Folk i byen har taget vældig godt imod os, og der er mange, som er kommet forbi for at hilse på. Der har også været en del spisende gæster.

De viderefører i første omgang Restaurant Siv&Co som hidtil, men de nye ejere har gjort sig tanker om fremtiden.

- Lige nu skal vi bare stille og roligt i gang og lære folk i Præstø bedre at kende. Menukortet er ikke lavet om, og de næste store opgaver bliver Mortens Aften og julefrokosterne, fortæller Agné Juknaité.

- Men når vi kommer ind i det nye år og nærmer os foråret, har vi planer om forskellige musikarrangementer i restauranten. I den forbindelse kan det godt være, at vi laver særlige menuer.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk