17. maj 2021
Nye Borgerlige Vordingborg har med Jørn Rasmussen som ny formand fået et velkendt ansigt i den lokale debat. Foto: J.C. Borre Larsen
Nye Borgerlige Vordingborg har med Jørn Rasmussen som ny formand fået et velkendt ansigt i den lokale debat. Foto: J.C. Borre Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye Borgerlige skifter formand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye Borgerlige skifter formand
Vordingborg - 17. april 2021 kl. 19:00

På Nye Borgerlige Vordingborg har fået ny formand i skikkelse af Jørn Rasmussen, Masnedø, der tidligere var næstformand. Han afløser René Coelet Mathiasen, Vordingborg, der bliver i bestyrelsen efter partiets digitale generalforsamling sidst i marts.

Nye Borgerliges bestyrelse består derudover af næstformand Glen Hansen, Bårse, kasserer Tommy Fredskov Christensen, Bårse, Michael Andersen, Kalvehave, og suppleant Tanja Jørgensen, Lundby.

Jørn Rasmussen har tidligere været formand for den lokale udgave af Nye Borgerlige. Han oplyser, at partiet arbejder på at holde opstillingsmøde 8. maj til efterårets kommunalvalg.

Nye Borgerlige har Heino Hahn og John Pawlik i kommunalbestyrelsen.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk