4. august 2020
Godsejer August Hage bød på smagsprøver af æble-gin, da der i weekenden var julemarked på Oremandsgaards nye destilleri. Foto: Lars Christensen
gallery icon

Se billedserie

Godsejer August Hage bød på smagsprøver af æble-gin, da der i weekenden var julemarked på Oremandsgaards nye destilleri. Foto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyåbnet destilleri fik mange julegæster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyåbnet destilleri fik mange julegæster
Vordingborg - 01. december 2019 kl. 20:21
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Godsejer August Hage kunne næppe have drømt om en bedre debut som destilleri-ejer.

Da herregårdsdestilleriet officielt åbnede tilbage i oktober blev man lagt ned af de hundredvis af besøgende, og da der i lørdags blev inviterede indenfor til julemarked, var interessen også stor.

- Det har været enormt hyggeligt. Der har ikke været lige så mange som ved åbningen, men det var også helt vildt. Denne gang har der været en stille strøm hele dagen igennem, og det har passet mig helt fint. Så kan vi bedre nå at fortælle om produkterne. Det er jo historien, vi skal sælge os på, forklarer August Hage, der glæder sig over, at destilleriet langt om længe er ved at være helt på plads.

- Det tager tid at flytte en produktion, men maskinerne er oppe at køre, og der er gang i gæringen ude på lageret, forklarer han.

August Hage har ikke noget bud på, hvor mange der nåede at lægge vejen forbi julemarkedet, men destilleriet løb tør for den populære æblebrandy længe inden lukketid.

- Det siger jo noget om interessen. Gæsterne har virkeligt taget godt imod vores produkter, forklarer godsejeren og tilføjer, at de to forskellige æble-gin også sælger godt.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk