21. juni 2021
Selvom brobyggerne har en 28 meter høj og 60 meter bred kran, må de alligevel se i øjnene af byggeriet af Storstrømsbroen bliver forsinket. Foto: Lars Christensen
Selvom brobyggerne har en 28 meter høj og 60 meter bred kran, må de alligevel se i øjnene af byggeriet af Storstrømsbroen bliver forsinket. Foto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny storstrømsbro bliver forsinket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny storstrømsbro bliver forsinket
Vordingborg - 09. september 2020 kl. 05:33
Af J.C. Borre Larsen

Det kommer næppe som en overraskelse, men nu er det officielt, at den nye Storstrømsbro bliver forsinket.

Vejdirektoratet, der er bygherre, oplyser, at det ikke længere er realistisk at leve op til den forventede åbning af broen i 2022.

Det bliver først i 2023 for vejbanen og fra 2023 til 2024 for jernbanen.

I forhold til den oprindelige plan er der tale om mindst et halvt års forsinkelse på begge områder.

Det skyldes, at det har taget længere tid end forventet at bygge selve byggepladsen på Masnedø. Vinteren var våd, og store arealer skulle forstærkes, så de kan holde til de tunge bro-elementer.

For det andet er det store byggeprojekt kraftigt påvirket af covid-19-pandemien. Den har medført forsinkelser af leverancer, arbejdskraft og specialister fra udlandet.

- Jeg er ikke stolt af det. Vi er i Vejdirektoratet kendt for at overholde tiderne for vores projekter, siger Vejdirektoratets projektchef, Niels Gottlieb.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk