14. april 2021
Jens Larsen er glad, for hans og hustruen Tyttes gamle pølsevogn er ved at blive skiftet ud med en større, pænere og mere funktionsdygting vogn. Midt i april skal den stå færdig. Foto: Claus Vilhelmsen
gallery icon

Se billedserie

Jens Larsen er glad, for hans og hustruen Tyttes gamle pølsevogn er ved at blive skiftet ud med en større, pænere og mere funktionsdygting vogn. Midt i april skal den stå færdig. Foto: Claus Vilhelmsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny pølsevogn færdig om en måned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny pølsevogn færdig om en måned
Vordingborg - 20. marts 2021 kl. 12:00
Af Claus Vilhelmsen

Tyttes Pølser på Nordhavnen bliver en uges tid forsinket, men i forvejen er det også vældig hurtigt, at den gamle er blevet taget ned, og den nye bliver sat op.

På kun to måneder er det hele planlagt at være færdigt, og det er der nu mindre end en måned til.

Betondækket er støbt, og der stikker rør og ledninger op igennem det. To rør til toiletterne, en til køkkenvasken, et til en håndvask, og så er der jo også elektriciteten.

- Betonen blev støbt i tirsdags, og nu skal det tørre en uges tid. Træelementerne til væggene bliver sat på den kommende tirsdag, og derefter kan vi begynde at montere. men helt hærdet er betonen først om 28 dage, fortæller pølsemand Jens Larsen.

Døre og vinduer kommer i ugen efter påske, og i den periode bliver også elektriciteten ordnet. Det gør Henrik fra Henriks Hvidevarer.

Betondækket er hævet lidt op, så kunder og personale kan skue ud over havnen, selv efter den kommende kystsikring er på plads

LAG-midlerne

Hele den nye pølsevogn bliver større og langt mere fundktionsduelig end den gamle. Det hele er indrettet bedre, så selv om der bliver både personale- og kundetoilet (som også er et handicaptoilet), bliver køkkenet større. Der bliver også plads til flere spisende kunder.

Den nye pølsevogn, som er på 85 kvadratmeter, kommer til at koste i alt 660.000 kroner. Men så mange penge skal Jens Larsen ikke betale.

- Jeg søgte LAG-midlerne (Lokale Aktionsgrupper), og derfra får jeg halvdelen af alle omkostninger, altså 330.000 kroner, siger en glad pølsemand, som har svært ved at få armene ned.

Den gamle pølsevogn var ejet af Frisko Is og var en bygning, der var udvidet flere gange. Den nye er hans og Tyttes, og selvom vognen står på kommunens grund, kan den sælges, når ægteparrret ikke gider mere.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk