14. oktober 2019
Tina Olsen, til højre, kan om nødvendigt få gode råd fra sin arbejdsgiver - det er nemlig den afgående formand, Elly Nielsen, fra Bog & Idé. Foto: Lene C. Egeberg
Tina Olsen, til højre, kan om nødvendigt få gode råd fra sin arbejdsgiver - det er nemlig den afgående formand, Elly Nielsen, fra Bog & Idé. Foto: Lene C. Egeberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny formand på plads i handelsstandsforening

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny formand på plads i handelsstandsforening
Vordingborg - 05. december 2018 kl. 04:00
Af Lene C. Egeberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det kom ikke som en bombe, at Møns Handelsstandsforening på sit bestyrelsesmøde tirsdag valgte 47-årige Tina Olsen som ny formand efter Elly Nielsen. Selvom der har været spekuleret om flere andre navne, siden foreningens generalforsamling i oktober, har Tina Olsen længe lignet et meget stærkt kort, og der var da heller ikke megen slinger i valsen, da posten skulle besættes:

- De pegede alle sammen på mig, og det har jeg det fint med. Jeg har været i »gamet« i 9 år og er gået ind i mit 10. år som medlem af bestyrelsen. Vi er nået rigtig langt, og jeg synes, det ville være ærgerligt, hvis vi ikke fortsatte den gode stil, vi er inde i, siger den nyvalgte formand.

Det er da også en person med et indgående kendskab til Møns og Steges handelsliv, der nu skal gå i spidsen for at udvikle det i de kommende år. Tina Olsen er født og opvokset på Møn, hun er butiksuddannet fra Superbrugsen Lendemark, og hun har arbejdet i flere af byens butikker, blandt andet hos Marianne Højris i »Clara« og nu senest hos Elly Nielsen selv i Bog & Idé.

Hun har aldrig selv ejet en butik, men det er ikke noget, der får hende til at skille sig ud fra mængden i den nuværende handelsstandsbestyrelse. Her er det faktisk nu kun Dennis Bang fra Hos Bang og Gitta Petersen fra Guldsmeden, der har foden under egen butiksdisk, mens de øvrige medlemmer enten er ansat hos andre eller arbejder i andre brancher som eksempelvis ejendomsudvikling.

Det ser Tina Olsen imidlertid ikke som noget problem, for uanset baggrund har medlemmerne mindst én ting til fælles:

- Vi brænder alle sammen for Møn og for Stege. Vi ser forskelligt på tingene og har hver vores interesseområder - vi løfter på forskellige steder, og på den måde får vi løftet over det hele, siger hun.

Læs mere i Sjællandske onsdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk