30. september 2020
Tina Ernst åbner torsdag 11. juni butik på Stentorvet i Vordingborg, hvor hun sælger nordiske loppefund. Foto: Mille Holst
Tina Ernst åbner torsdag 11. juni butik på Stentorvet i Vordingborg, hvor hun sælger nordiske loppefund. Foto: Mille Holst
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny butiksejer: Det er min jordomrejse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny butiksejer: Det er min jordomrejse
Vordingborg - 27. maj 2020 kl. 05:48

11. juni slår Tina Ernst dørene op til sin nye butik, »Nordiske loppefund« i Algade Vordingborg.

Butikken har til huse, hvor der indtil årsskiftet var blomsterhandel, og Tina Ernst er i fuld gang med at gøre lokalerne i stand og indrette dem.

- Jeg har haft en drøm om at arbejde med det her i mange år, fortæller Tina Ernst, der i efteråret sagde sit arbejde op på Vordingborg Fri Fagskole.

- Jeg har været der i 27 år og været super glad for det, men hvis jeg vil nå noget andet, inden jeg skal på pension, så skal det være nu, siger hun.

Siden februar har Tina Ernst rådet over butikslokalet på Algade, men inden hun nåede at åbne, blev landet lukket ned af corona. Åbningen kommer ikke på det bedste tidspunkt, men hun er fortrøstningsfuld.

- Jeg håber, folk vil synes, det er sjovt at komme ind og kigge og finde både nyt og gammelt, siger Tina Ernst, der udover at sætte gamle teaktræsmøbler i stand også selv fabrikerer lysestager og hylder og lignende af drivtømmer, hun finder på stranden. Derudover vil man i butikken i juni måned blandt andet kunne finde kulørte arkitekttegnede lamper fra 1960'erne. Og fordi det passer ind i konceptet, sælger Tina Ernst også nye lammeskind.

I det hele taget er alt i »Nordiske loppeting« i princippet til salg. Er der en, der vil købe disken, må Tina Ernst finde en ny. Hun vil også stille sin symaskine op i butikken, hvor hun vil sy pudebetræk og lignende.

Desuden har hun en ide om at gøre butikken til et arbejdende værksted og invitere for eksempel kunstnere og arbejde i lokalet, mens der er åbent. Men det afhænger alt sammen af, hvordan kunderne reagerer.

- Jeg ved intet om at drive butik, men det må jeg jo finde ud af. Nogle bruger 100.000 på en jordomrejse. Det her må så være min jordomrejse. Jeg har fundet det, jeg gerne vil bruge min energi på.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk