21. oktober 2019
Vordingborg Kommune har lanceret en ny app til Blå Eventyr. Med den kan man få historien om et sted fortalt, mens man er der. Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

Vordingborg Kommune har lanceret en ny app til Blå Eventyr. Med den kan man få historien om et sted fortalt, mens man er der. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny app guider rundt i det blå

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny app guider rundt i det blå
Vordingborg - 09. juli 2019 kl. 14:10
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Blå Eventyr er en ny gratis oplevelses-app lanceret af Vordingborg Kommune. Den er til alle, der er på farten på vandet eller godt kan lide at være ved stranden og gerne vil vide mere om området. Historierne og stederne er mange, og app'en giver selv besked, når man nærmer sig et spændende sted. Desuden indeholder den praktiske oplysninger til oplevelser på og langs vandet.

- I maj fik Vordingborg Kommune årets SmartGIS Pris 2019 for en særlig kreativ og nytænkende idé. Denne app er endnu et nyt tiltag, der skal give fritidsfolket lyst til Blå Eventyr, siger Mikael Smed (S), borgmester i Vordingborg Kommune.

App'en er udviklet sammen med Geoinfo A/S. Den kan indstilles, så den passer til den enkelte bruger, og kortet i app'en findes både i en onlineversion, der hele tiden er opdateret, samt en offlineversion til når netforbindelsen svigter.

Blå Eventyr findes i forvejen som fysisk, der kan hentes gratis på de kommunale havne, turistinformationer og borgerservicecentre, samt et digitalt kort på www.blåeventyr.dk.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk