13. december 2019
Grunden mellem Køng Gårdbutik og Næstvedvej er nu ryddet og klar til byggeriet af den længe ventede Rema 1000 ved Køng. Foto: Lars Christensen
gallery icon

Se billedserie

Grunden mellem Køng Gårdbutik og Næstvedvej er nu ryddet og klar til byggeriet af den længe ventede Rema 1000 ved Køng. Foto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny Rema 1000 skal stå klar til november

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny Rema 1000 skal stå klar til november
Vordingborg - 18. juli 2019 kl. 05:46
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er fart på ved T-krydset på Næstvedvej og Bankevejen. Gravemaskinerne har allerede ædt sig gennem grunden foran Køng Gårdbutik, så banen nu er ryddet til støbningen af fundamenterne til en ny 1000 kvadratmeter stor discountbutik.

Det er Rema 1000, der nu gør klar til at bygge på grunden, og det kan tilsyneladende kun gå for langsomt.

Om få uger begynder de første elementer at ankomme, og håbet er at kunne åbne den nye butik omkring november.

- Vi åbner i hvert fald i indeværende år. Jeg kan ikke komme med en nærmere dato på nuværende tidspunkt, men vi regner med, at det bliver i november, forklarer Lars Thisted, udviklingschef i Rema Etablering.

Han forklarer, at byggeriet vil blive helt efter de faste skabeloner for Rema 1000-butikker.

- Det bliver det, man populært kalder en 1000-kvadratmeter butik. Det giver et salgsareal på cirka 700 kvadratmeter, forklarer udviklingschefen.

Bygningen får en facade med lyse sten. Den bliver placeret på grunden længst væk fra Næstvedvej og tættest på Køng Gårdbutik. Indkørslen bliver på Bankevejen, og det er tanken, at gårdbutikken og Rema 1000 skal deles om indkørsel og parkeringsplads. En del af parkeringspladser vil ligge under højspædningsledningerne, der skærer hen over grunden, men Energinet har givet dispensation til disccountbutikkens byggeri.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk