26. marts 2019
Kunderne myldrer ind. Kaffen var så billig, at der efter en halv time måtte ringes efter friske forsyninger fra lager. Foto: Nina Lise
gallery icon

Se billedserie

Kunderne myldrer ind. Kaffen var så billig, at der efter en halv time måtte ringes efter friske forsyninger fra lager. Foto: Nina Lise
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny Netto 3.0 trak kø ved åbning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny Netto 3.0 trak kø ved åbning
Vordingborg - 05. juli 2018 kl. 11:05
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torsdag morgen åbnede en nyindrettet Netto 3.0 i Ørslev - den anden testbutik for Nettos nye skandinaviske koncept på landsplan. Her er gul discount skiftet ud med træ og håndmalede skilte, og spotvarerne er fordelt i deres respektive varegrupper, så det er nemmere at finde rundt. En ny afdeling med grøntsager, kød og convenience, man som det første træder ind i, gør det let at fylde kurven til aftensmaden.

- Jeg har ikke prøvet en åbning før, men det er festligt. Og det er en fantastisk butik. Dem må de godt lave flere af, siger Lotte Larsen fra Lundby til Sjællandske. Hun har ikke tidligere handlet synderligt meget i Netto, men det kommer hun til nu, fastslår hun.

Netto åbnede sin første 3.0-butik på Kongelundsvej, Amager, for et par uger siden, og resultaterne af den første kundeundersøgelse er netop tikket ind. De er overvejende positive, fortæller regionschef Thomas Clement.

Ifølge butikschef Emil Jensen fra Ørslev kommer det nye layout både kunderne og ansatte tilgode, da både belysningen og den måde, varerne står på, giver et bedre miljø at arbejde i.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk