23. oktober 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu kan man tegne og fortælle om nye havne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu kan man tegne og fortælle om nye havne
Vordingborg - 13. maj 2019 kl. 11:42
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Arbejdet med tre store udviklingsplaner for havnene i Vordingborg, Præstø og Stege er klar til at blive skudt i gang. Der indkaldes til byværksted i hver af de tre købstæder, hvor man kan være med til at definere, hvordan fremtidens havneområder skal se ud.

- Vi har brug for input til, hvilke faciliteter der er behov for. Det gælder rekreative tiltag men også faciliteter til klubberne og andre daglige brugere af havnene. Ved at få alle brugere med fra start - borgere, erhvervsliv og foreninger - kan vi skabe et solidt grundlag for udviklingen af områderne, siger Michael Larsen (R), formand for Udvalget for Plan og Teknik.

Temaet for de tre byværksteder er »By og Vand«. Deltagerne kan på forskellige arbejdsstationer tegne, skrive og fortælle om sine ønsker og drømme for havneområderne. Senere på sommeren følger et fælles tværgående byværksted.

De tre byværksteder: Mandag 20. maj i Mønshallerne, Platanvej 40, Stege. Onsdag 22. maj i markedsteltet ved Vordingborg Ro- og Kajakklub, Nordhavnsvej 56, Vordingborg. Torsdag 23. maj i Pakhus8, Havnepladsen 8, Præstø. Alle dage fra klokken 17 til 20.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk