15. februar 2019
To borgmestre skulle der til for at klippe snorene. Michael Seiding Larsen satte projektet i gang, og Mikael Smed var med til at afslutte det. Foto: Nina Lise
gallery icon

Se billedserie

To borgmestre skulle der til for at klippe snorene. Michael Seiding Larsen satte projektet i gang, og Mikael Smed var med til at afslutte det. Foto: Nina Lise
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu er det slut med mudderbad

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu er det slut med mudderbad
Vordingborg - 14. januar 2018 kl. 19:03
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det burde ikke være nødvendigt at få borgmester ud for at få ordnet et omklædningsrum. Alligevel var det et besøg af nu tidligere borgmester Michael Seiding Larsen (V), der i september satte gang i renoveringen af to baderum i Bogø Idrætscenter. Lørdag klippede han og nuværende borgmester Mikael Smed (S) de røde snore.

- Kommunen har påtaget sig et ansvar, man har forsømt i mange år. Vi kommer til at kigge på vores idrætsfaciliteter i hele kommunen. Det er en faliterklæring, hvis det er mere ulækkert at benytte omklædningsrummene end ikke at gå i bad efter idræt, fastslog Mikael Smed efter indvielsen, mens Michael Seiding Larsen glædede sig over processen med idrætscentrets aktører:

- Jeg havde afsat en time til besøget i september men endte med at være herovre i to og en halv time. Folk har vist initiativ og engagement. Man kommer langt med et godt samspil mellem idrætsforening og kommune.

Det er Bogø Idrætsforenings 400 medlemmer, Idrætsefterskolen Grønsund og Bogø Kostskoles yngste elever, der benytter Bogø Idrætscenter. De nyistandsatte omklædningsrum - et til herrer og et til damer - er med hver to brusere. Ifølge Bogø IF's formand Jesper Heien har de ikke været renoveret i 30 år. Desuden er der et herreomklædningsrum og et dameomklædningsrum med hver fire brusere. De vedligeholdes af Bogø Idrætscenter.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk