1. august 2021
Et propfyldt Slotstorv er vigtigt for at kunne få økonomien til at hænge sammen i Vordingborg Festuge, lyder meldingen. Foto: Kim Rasmussen
Et propfyldt Slotstorv er vigtigt for at kunne få økonomien til at hænge sammen i Vordingborg Festuge, lyder meldingen. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu er det afgjort: Vordingborg Festuge aflyst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu er det afgjort: Vordingborg Festuge aflyst
Vordingborg - 04. maj 2021 kl. 16:18
Af Lars Christensen

Festugen i Vordingborg er den seneste i rækken til at kaste håndklædet i ringen. Tirsdag eftermiddag bekræfter festugens talsmand, at der ikke bliver noget arrangement i 2021.

- Som mange andre havde vi håbet på, at 2021 blev året hvor vi igen kunne lave en festlig begivenhed. Men desværre ser virkeligheden stadig sådan ud, at der ikke kommer nogen Vordingborg Festuge i år, fortæller pressetalsmand Kim Ingemann Erichsen.

En del af grundlaget for at Vordingborg Festuge kan hænge økonomisk sammen er, at festugen skal have nogle dage med et propfyldt Slotstorv med masser af gæster.

De restriktioner, der er meldt ud for den periode, hvor der skulle have været festuge - som altid uge 28 - harmonerer ikke med dette.

Derudover er Vordingborg Festuge drevet af frivillige kræfter, hvor de fleste ved præcis, hvad de skal gøre hvornår - og at lave et fuldstændig nyt koncept blot for i år kan ikke lade sig gøre - hverken tidsmæssigt eller i praksis, lyder meldingen fra festugen.

- Arrangørgruppen i Vordingborg Festuge håber inderligt, at 2022 bliver året hvor vi sammen med alle frivillige kræfter, støtte fra vores sponsorer og en masse glade gæster igen kan skabe en kæmpe fest i Vordingborg for hele landsdelen, fortæller Kim Ingemann Erichsen.

Han understreger, at der i uge 28 stadig vil være aktiviteter i Vordingborg som Bycentrum Vordingborg står bag. Der vil blandt andet være morgenbord i Algade lørdag 10. juli, søndagsåbent 11. og 18. juli, Prins Jørgens Garde spiller mandag og lørdag, og der vil være en masse andre aktiviteter i løbet af ugen. Bycentrums program for ugen kan følges på www.bycentrum.dk, oplyser man.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk