18. maj 2021
En større butik og en p-plads med 72 ekstra store parkeringsbåse venter kunderne hos Aldi. Foto: Lars Christensen
gallery icon

Se billedserie

En større butik og en p-plads med 72 ekstra store parkeringsbåse venter kunderne hos Aldi. Foto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu er Aldi klar til at flytte i nye rammer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu er Aldi klar til at flytte i nye rammer
Vordingborg - 21. november 2020 kl. 05:39
Af Lars Christensen

Søndag er det sidste chance, hvis man vil nå at handle ind i den nuværende Aldi-butik på Prins Jørgens Allé i Vordingborg. Når personalet lukker dørene til butikken klokken 21, så åbner de ikke igen.

På den anden side af vejen er man nemlig klar til at gå ind i den afsluttende fase i byggeriet af kædens nye butik.

Fredag 27. november ruller man den røde løber ud til den nye butik på Bryggervangen 4.

På åbningsdagen vil de morgenfriske kunder modtage en pose forpakket bake-off og de første 200 kunder får en gratis buket blomster med hjem. Hele dagen er der 800 præmier med varer på højkant i en skrabelodskonkurrence.

Hos Aldi lover man, at åbningen bliver en festdag, men fejringen kommer til at foregå med særlig hensyn til coronasituationen, understreger man.

- Vi ville gerne have givet vores kunder en kæmpe åbningsfest med masser af oplevelser for hele familien, men grundet coronaen, følger vi naturligvis nøje myndighedernes retningslinjer. Vi håber derfor også, at kunderne fortsat vil spritte hænder, holde afstand og tage hensyn til hinanden, så alle kan handle trygt i butikken både på åbningsdagen og efterfølgende, siger butikschef Martin Pedersen, der glæder sig til at give kunderne en bedre indkøbsoplevelse i en meget større butik.

Butikschefen tilføjer, at der er en verden til forskel fra den gamle butik, der åbnede tilbage i 2006.

Siden dengang har Aldi-kæden været gennem en større forvandling for at få gjort op med et dårligt image med gamle og slidte butikker. Derfor investeres der enorme summer penge i butiksindretning, butiksudvidelser, modernisering og nye butikker.

- Butikken er lys og moderne indrettet med blandt andet en centralt placeret frugt- og grøntafdeling, brede gange og store vinduespartier i gavlen. Sortimentet er også opdateret med flere danske varer, flere mærkevarer, mere økologi og en bred vifte af vegetariske og veganske varer, fortæller butikschefen.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk