17. januar 2019
Netto i Ørslev er udpeget som testbutik for Nettos nye koncept på Sydsjælland. Den lukker en måned for at blive ombygget. Foto:  Lars Christensen
Netto i Ørslev er udpeget som testbutik for Nettos nye koncept på Sydsjælland. Den lukker en måned for at blive ombygget. Foto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Netto lukker kortvarigt: Nyt koncept skal testes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Netto lukker kortvarigt: Nyt koncept skal testes
Vordingborg - 06. juni 2018 kl. 21:39
Af Nina Lise
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den blot halvandet år gamle Netto ved rundkørslen på Københavnsvej i Ørslev lukker onsdag. Den skal være testbutik for Nettos nye koncept, hvor man reducerer mængden af spotvarerfor at gøre mere plads til det faste sortiment - især ferskvarer og convenience i form af halvfærdige måltidsløsninger. Ombygningwen kommer til at stå på i en måned. Butikken åbner igen 5. juli klokken 8.

- Buttikken bliver ikke til at genkende. Der kommer helt ny indretning og nyt farvelayout. Mens butikken bliver ombygget, kommer medarbejderne på kursus, så de er klar til at guide og vejlede kunderne, når butikken åbner igen, fortæller Thomas Clement, regionschef i Netto.

Butikken er udvalgt på grund af sin beliggenhed, og fordi den er så tilpas stor og ny, at rammerne tillader det. Den første færdige testbutik åbnede onsdag på Kongelundsvej i København. Desuden prøver man konceptet af i Nordsjælland og på Vestsjælland.

- Spotvarerne vil stadig være en væsentlig del af vores sortiment. Men de tager meget af medarbejdernes tid. Derfor tester vi, og vi kan gøre noget, der gør det bedre for vores kunder.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk