20. januar 2019
800.000 kroner bruger kommunen nu på at få totalistandsat toiletterne indvendigt og udvendigt ved rastepladserne. Foto: Lars Christensen
gallery icon

Se billedserie

800.000 kroner bruger kommunen nu på at få totalistandsat toiletterne indvendigt og udvendigt ved rastepladserne. Foto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nedslidte toiletter får den helt store tur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nedslidte toiletter får den helt store tur
Vordingborg - 15. december 2017 kl. 11:14
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ved indkørslerne til fire af kommunens rastepladser har der den seneste tid stået skilte med »toilettet lukket«. Det har vakt en del undren hos nogle af avisens læsere, men det er altså ikke på grund af besparelser, at toiletterne er lukkede. Tværtimod.

Kommunen er i stedet godt i gang med en gennemgribende renovering af de fire toiletbygninger. Både indvendigt og udvendt sættes bygningerne i stand, og der kommer helt nye toiletkummer. Udover det ødelagte inventar, udskiftes lofter, vægge og gulve til rengørings- og vedligeholdelsesvenlige og lyse materialer, der samtidig er mere hårdføre overfor hærværk, forklarer Thomas Eglin fra kommunens Trafik, Park og Havneafdeling.

Samtidig skifter kommunen elvarmen på toiletterne ud med varmepumper og der laves rottesikring, tilføjer han.

Samlet set bruger kommunen 800.000 kroner på at få sat toiletterne i stand. Dertil kommer ekstra udgifter til malerarbejde og ny belægning ved toiletbygningerne, som kommunens folk selv vil stå for i løbet af foråret.

Det er til gengæld også den største gennemgang af toiletterne, siden de blev etableret af Storstrøms Amt tilbage i 80'erne.

De nyrenoverede toiletter skal stå klar til brugerne i starten af det nye år.

- Vi har bevidst valgt at lægge lukningen her i vintermånederne, fordi det er der, der er færrest, som bruger toiletterne.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk