15. oktober 2021
Rasmus Nøhr kommer til sommer igen til området, hvor han gæster Ørslev, Stege og Karrebæksminde på en gratis koncertturne.Pressefoto
Rasmus Nøhr kommer til sommer igen til området, hvor han gæster Ørslev, Stege og Karrebæksminde på en gratis koncertturne.Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Musikfestival skal til Ørslev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musikfestival skal til Ørslev
Vordingborg - 22. februar 2018 kl. 11:15

Både Ørslev, Stege og Karrebæksminde får besøg af en lille musikkaravane til sommer. Danmark Dejligst, der har sangeren og musikeren Rasmus Nøhr som ankermand, lægger vejen forbi med gratis koncerter, skriver Sjællandske.

Koncerten i Ørslev er planlagt til 16. juni klokken 14. 30. juni lyder tonerne i Stege og 20. juni gælder et Karrebæksminde.

Idrætsforeningen i Ørslev, ØGIF har nedsat en arbejdsgruppe, som satser på 110 frivillige og helt op til 2000 gæster til koncerten, som krydres et bandbattle mellem lokale bands, et større sildebord og sportsarrangementer. Lidt af sporten vil dog foregå via storskærm, idet Danmark spiller sin første kamp ved VM-mesterskabet i fodbold mod Peru netop 16. juni.

Det hele skal ske på Ørslev Stadion, hvor forretninger, kræmmer og foreninger vil kunne leje en stand.

Arbejdsgruppen, som planlægger musikfestivalen, består af Pia Karlsen, Katrine Nielsen, Ebbe Andersen, Robert Christiansen, John Andersen, Anders Jensen og Tina Frederiksen.

Rasmus Nøhr skal på scenen klokken 14, men festen slutter først ved midnatstid.

Rasmus Nørh, som står bag projektet Danmark Dejligst, forklarer, at han gør det for at styrke fællesskab, samarbejde og frivilligt arbejde i små byer, hvor det økonomiske overskud også vil kunne gøre en forskel.

php

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk