13. maj 2021
Man slapper af, når maden laves over bål, fortæller Natasja Lee Dickinson, der her brygger bålsuppe til lørdagens gæster. Foto: Nina Lise
gallery icon

Se billedserie

Man slapper af, når maden laves over bål, fortæller Natasja Lee Dickinson, der her brygger bålsuppe til lørdagens gæster. Foto: Nina Lise
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Musiker tager familier med på tur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musiker tager familier med på tur
Vordingborg - 07. maj 2018 kl. 14:17

Et ferietilbud for udsatte børn og deres familer. Det er seneste initiativ fra sanger, sangskriver og musiker Natasja Lee Dickinson. Hun er også handicaphjælper og møder mange familier, der mangler at blive mødt på deres behov.

arrow Læs også: Enigt udvalg dropper ensretning af hovedgade

- Det kan være børn med diagnoser, sensitive børn, børn med søskende med diagnoser, dysfunktionelle familier eller børn med senskadede forældre, der ikke kan tage dem med på en chartertur til Mallorca. Men udsathed kan også være familier, der sidder ved skærmene og glemmer at kommunikere. Så kan man komme her og genfinde nærheden, fortæller Natasja Lee Dickinson til Sjællandske.

Hun inviterede i weekenden til åbent hus for at markere den officielle åbning. Henover sommeren venter otte ture, overnatninger og vandringer med naturen som udgangspunkt.

Hun har fået bygget et fællesrum, Oasen, og derudover har hun allieret sig med nabobonden om et stykke jord, hvor man kan slå telte op. Prisen er fastsat efter, at der skal kunne købes og vedligeholdes grej, så gæsterne ikke skal tænke på det.

- Vi skal have en støtteforening, der skal finde midler til dem, der ikke selv kan betale. På sigt håber vi også på donationer og sponsorater. Det vil være fedt, hvis vi om fem år kan ansætte nogle unge med støtte fra kommunen, der har det som et job i hverdagen, fortæller Natasja Lee Dickinson.

Læs mere i Sjællandske mandag.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk