24. juni 2021
Kamilla Christensen, mor til to, er rystet over, at kommunen lukker "Spilopperne". Foto: J.C. Borre Larsen
Kamilla Christensen, mor til to, er rystet over, at kommunen lukker "Spilopperne". Foto: J.C. Borre Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mor i tårer efter lukning af børnehave

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mor i tårer efter lukning af børnehave
Vordingborg - 27. maj 2021 kl. 16:59

Det var en rystet Kamilla Christensen, 28, der i morges, torsdag, læste i sin e-boks, at kommunen lukker børnehaven Spilopperne i Røstofte, hvor hun har sine to børn gående.

arrow Læs også: Lukkede balladefyldt afdeling efter kun et år

- Det har været tårer og frustrationer hele morgenen, fortæller Kamilla Christensen og tilføjer:

- Og vi har ikke fået en skid at vide.

»Mangelfuld« er det ord, der går igen i kommunens begrundelse for at lukke børnehaven. Det gælder blandt andet i forhold til pædagogiske læreplaner, pædagogisk tilgang til udsatte børn og sikkerheden.

- Jeg ved ikke, hvad andre børn oplever, men jeg har en god mavefornemmelse, når jeg afleverer mine to børn om morgenen, og når jeg henter dem igen om eftermiddagen, siger Kamilla Christensen.

Hun raser over, at lukningen allerede sker 30. juni, og at hun sammen med de andre forældre kun har godt en måned til at finde et nyt pasningstilbud.

- Min mand og jeg har for længst planlagt sommerferie i august. Nu kommer vi til at bruge tid på at få vores børn kørt ind. Det kan vores arbejdsgivere ikke tage højde for, så det kommer til at koste på fraværskontoen, siger Kamilla Christensen.

Kommunens chef for dagtilbud og skoler, Charlotte Grummesgaard Nielsen, erkender, at det er en kort tidsfrist, men hun forsvarer beslutningen.

- Forældrene kan nå at vælge en institution inden sommerferien, og så kan de lægge en god og fornuftig plan, siger Charlotte Grummesgaard Nielsen.

arrow Politikere lukker omstridt børnehave
27. maj 2021 kl. 09:20 Opdateret: kl. 09:20
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk